Busranisa Kızlar aşırı gazlı ve kolik bi bebem var. Bazen uykuda bazen uyanıkken arada ayakları titriyor yaşayan doktora soran varmı
Ozgeruya Busranisa benim kizimdada oluyor bacak titremesi doktora sorduk sinirlerden oluyomuş genelde her bebekte olurmus bi süre
Aybarsefeee Busranisa ilk aylarında bizim de oluyordu sağlık ocağındaki doktorumuzu aradım ilk zamanlarda sinirlerden dolayı segirme olabilir zamanla geçicek demişti. Titrediği bacağına yavaş yavaş masaj yapıyordum hemen geçiyordu. Şuan altı buçuk aylık titreme olmuyor hiç düzeldi
mamAras Benim oğlumda kolik ama titremedi hiç, 40 ı çıkana kadar genelde bebişler korktukları zaman ellerini ayaklarını titretir öyle bişey mi acaba?
Busranisa Ozgeruya ay sinirlenince ağlayıncada oluyo evet bende doktora sorucam bidahaki kontrlde inş normal birseydir
mamAras Busranisa normaldir ilk zamanlar kontrol edemiyolar kendilerini, doktora sorarsınız ama kolikle alakalı bir durum değil bence
Ozgeruya Busranisa evet sinirlenince de oluyor dogdugundan beri var bizde 2 ayligiz sorun yok demisti doktorumuz
burcuu26 Busranisa bahsettiğiniz titremeyi cok iyi tahmin ediyorum ilk ben cok korkmuştum normal degil gibi gelmisti iki ayi doldurunca gecti bizimki cenesi titriyor ama hala 😂oda korkunca
Busranisa AnneAnne1 Aybarsefeee oh cok sağolun kızlar korkuyodum ya rahatladım 😘 başka sağlık sorunu olmasında Allah korusun
AnneAnne1 Busranisa bizde kol titremesi vardı. Gittim doktora kasları yeni gelişiyor oturuyor normal dedi. Zamanla da düzeldi