Kklglsm Merhabalar, sizden yardım istiyorum kızlar bebeğim 7 aylık olacak nerdeyse ve gece 1-2 gibi uyuyor haliyle gündüz 12-1 gibi uyanıyor ama bu gece uykusu beni inanılmaz yoruyor. Uyku düzenini nasıl oturtabilirim nasıl daha erken uyutabilirim
bayankitapkurdu Kklglsm yavaş yavaş sakın birden yapma daha kötü olur. Benim oğlum 12 de yatardı yazık çocuğa daha erken yatmalı dedim. 10 da başladım 9a çektim sonra 8 şimdi 7buçukta başlıyor mızmızlanmaya 8 de uyumuş oluyor. 1 saat erken uyut 1 saat erken uyandır bence
Kklglsm Deletedmom896 erken uyandırdığında gün içerisinde saatlerce uyuyor o boşluğu dolduruyor gece yine uyumak yok
Twinsmomee Birden bire değiştirmek yerine bence yarım saat arayla öne almaya çalış mesela 1de uyuyorsa 12.30da uyutmaya çalış sonra 12ye çek yavaş yavaş normal saate döner canım
Deletedmom78654 Siz uyandırın sabah 9 -10 gibi mesela sonra 1 gibi öğlen uykusu yaptırın ve akşam 9 gibi tekrar yatırmaya çalışın 3-4 gün zorluk çekersiniz ama sonra düzene alışıyorlar uyumuyor diye yatağından almayın asla pes etmeyin eğer bunu yapabilecek sabırda hissediyorsanız kendinizi başlayın. Eğer uyumuyor diye akşamları geri kaldırırsanız olumlu sonuç alamazsınız maalesef
Kklglsm Deletedmom78654 erken uyandırıp uyutmamamaya çalıştığımda o kadar huzursuz oluyor ki sürekli ağlıyor
Deletedmom896 Kklglsm İşte o aralığı kendin ayarlayacaksın gündüz uykusu en az 2 saat olacak şekilde düzenle ben o şekilde yapmıştım iyi de gidiyorduk şu 3 gün uykular şaştı maalesef
Birgul Kklglsm dort bucuktan sonra uyutmamaya ozen gosterin oyalamaya calisin mutlaka duzen oturacak kendinizi yipratmadan sakince ustesinden geleblrsinz olmadi destek alirsinz
Deletedmom78654 Kklglsm yani yapacak başka bir şey yok maalesef o zaman bu düzenine siz ayak uyduracaksınız
Kklglsm Birgul bayankitapkurdu Deletedmom896 çok teşekkür ederim kızlar 🤲🏻 Uyuşmadığı zaman aşırı mızmız bir bebeğim var ama sabredeceğim