OncedenGurme biz geçen hafta aldık pazar gününden beri bugün 3. ye çalıştırdım, xioami vacuum mop aldık. Pro falan değil fiyat olarak en uygunu buydu😁 benim evim de 3+1 130 m2 civarı ama eşiklerden atlamıyor, yani banyo ve balkonlar yine bana bakıyor, alıp elle koyunca temizliyormuş sanırım ama ben denemedim. Gayet güzel süpürüyor evin süpürüldüğü anlaşılıyor. Silme işini süpürmeyle aynı zamanda yapıyor, biz ilk başta mopu takmadan sadece tüm evi süpürdük sonra halıları kaldırıp sil süpür yaptırdık ama tabi her zaman uğraşılmaz. Fakat silmesi de çok güzel, suyuna eşim az yüzey temizleyici az da sirke koydu, kokuttu evi silerken gayet başarılı yani🤓 evin haritasını kendisi süpürürken çıkarıyor, harita çıktıktan sonra kendiniz harita üzerinde sanal duvarlar oluşturup silmesini süpürmesini istemediğiniz yerleri ayırabiliyorsunuz. Şimdi her odanın halı olan kısımlarını göz kararı harita üzerinden seçip sil süpür yapıcam. Umarım o da başarılı olur. Ama her seferinde tüm evin süpürülmesi için ilk olarak mopu takmadan sadece süpürme yaptırmak şart. Bizim evde temizlediği net m2 yi (altına giremediği dolap vs hariç) 67 m2 olarak gösteriyor. Şarjı %15 olunca kendisi şarj ünitesine dönüp %80 e kadar şarj olunca tekrar kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. Bir de sesli olarak söylüyor bunları canım💙😅 sadece süpürmesi için bile tercih edilebilir bence, silme işini bebiş müsade ettikçe az az ben viledayla yapabilirim. Yani tereddütlerim vardı ama memnun kaldım, pişman olmazsınız