zeynepzeze Merhaba, o kadar çok modeli var ki hangisini alacağımı bilemedim. Xiaomi mi vacum mop pro güzel gibi. Almışken iyisi olsun diyorum. Memnun kalan veya kalmayanlardan yorum alabilir miyim? Hangi modeli kullanıyorsunuz?
AlpMom zeynepzeze bende xiomu vacuum mop kullaniyorum, prosunun farkini anlayamadigim icin onu almadim🤷🏼♀️
Bbddtt zeynepzeze roborock s5 max kullanıyorum çekim gücü baya iyi mopu da iş görüyor bence ben memnunum.
Elif-ecre Bende bekleyeyim bakalım. Vacıum mop ile pro arasındaki fark nedir acaba? Onu araştırıyorum bakalım. Çok fark yoksa vacuum mop olanını almak istiyorum.
AlpMom zeynepzeze cikiyor ama shaagy halida engel goruyor duruyor bazi yerlerinde. Normal halida hic sknti yok guzel temizliyor ben cok memnunum
Htcsnc zeynepzeze bende xiaomi vacuum mop kullanıyorum çok memnunum. Halıya çıkıyor saçaklarına takılmıyor haritalama özelliği çok güzel. İstenilen oda veya tüm evi seçebiliyorsunuz. Çoğu zaman sadece mutfağa yolluyorum. Ve 4 güç modu var çekim gücünü siz belirliyorsunuz. Ayrıca sessiz modda var