Sunshine Merhaba anneler , oğlum 6 ay 17 günlük bu zamana kadar asla çatlağım vs olmamıştı şimdi çok çatlağım var ve kanıyor artık. Ne sürebilirim sizler ne kullanıyorsunuz? Acısına dayanamıyorum artık 🥺
Mrs_Mert Sunshine merhaba ben yeni doğum yaptığımda aman aman çatlağı yoktu ama lansinoh kullanmıştım. Bi de ayva çekirdeğini suya ıslatıp jel yapıyorlardı sanırım ama bulabilir misiniz bilemiyorum yine de aklınızda bulunsun ☺️
Sunshine Mrs_Mert lansinoh hiç işe yaramıyor 🥺 ayva çekirdiğini nende duydum ama suan benimkileirni geçirceğini sanmıyorum baya kötü bir durumda 🥺
Meyra- Sunshine kesinlikle ayva çekirdeği jelini denemelisiniz benim de çok kötü durumdaydi yara olmuştu ve kabuk bağlamıştı kullandığım hic bir krem işe yaramadı son olarak ayva çekirdeği jelini denedim her emzirme sonrasi sürdüm ve bir kac gun içinde toparlandi
Sumoloji Bir çok şey denedim ama şifayı Garmastan Pomad diye bir merhemde buldum. 2 sefer sürmek bile hemen etkisini gösteriyor. Birde göğüs kalkanı ile kullanırsanız iyileşme süreci daha da hızlanır çok geçmiş olsun :)