Nur-ten Elmasdurkaya mukuslu kakaya eşlik eden küçük kan Noktalarından dolayı götürdüm kızımı doktora süt alerjisi dedi gaita testi yapıldı sonucu bekliyoruz
ilkgozagrimmmm Busranisa süt ürünü tükettiğinizde daha huzursuz gazlı oluyormu ben 2 kez tükettim 2 sindedw öyle oldü şüphe ettim birde yeşil kaka oldu
Busranisa Elmasdurkaya Evet canım benim bebeğim 50 günlük Bir aydır geçmeyen kızarıklık var isilik gibi aynı sende varmı
Elmasdurkaya Busranisa isilik ilk dogdugnda vardi sonra gecti konakta ilk dogdugnda vardi oda gecti ama kakasi mukuslu
Busranisa ilkgozagrimmmm mallesef doktor süt ürünlerini kesinlikle yasakladı sende tüketme dene benım bebeğim zaten aşırı gazlı ve kolik malesef
ilkgozagrimmmm Busranisa kan olmadı bizde benimde bebeğim kolik ve süt ürünü tüketince daha huzursuz oluyor yeşil kaka ve pişik nasıl anlarım alerji olup olmadığını acaba canım
Busranisa ilkgozagrimmmm bende doktora gittim geçmeyen konak cilltte döküntü ve gaz problemi olduğu icin doktor alerji olabilir dedi süt süt ürünleri 1 hafta tüketmeyip deniycem diyet verdi doktor kontlründe anca anlarsın canım
ilkgozagrimmmm Busranisa hem gaz hem süt ürünü olunca ne yemeliyiz acaba canım kahvaltı için falan çok zor oluyor . Nasıl besleniyorsun
Busranisa ilkgozagrimmmm kahvaltı çok zor gercekten doktor dönerde bile süt var dedi yakında sadece su corbayla beslenicem ne yesek zarar