betulbora 2 aylık bebeğimin D vitamini bitti aile hekimliğinde de yokmuş sizler hangisini kullanıyorsunuz acaba
Hande Gokidiles ocean bebekler için değil çocuklar için demişti bana eczacı bir arkadaşım doktorum da wellcare Önerdi onu kullanıyorum
havos Fuathulya siz bilirsiniz incelemeleri kontrol etmiştim ocean ı doktorumuz vermişti listede de ocean olduğu için gözüm kapalı almıştım
Melminnn Feminel bize de doktorumuz pedia d verdi nasıl memnun musunuz bulantı falan yapıyor mu bebeğinize
ElaAfra betulbora bize de verdiler de kullanma için birşey demediler kendiniz mi kullanıyorsunuz bebeğinize mi veriyorsunuz
betulbora ElaAfra bebeğe veriyorum günde 3 damla demişti ebe hanım doktorumuz da 1 yaşına kadar kullanın demişti
Birhemsire_anne betulbora Devit verdiler bize kullanıyorum ama gaz yaparmı o onu içtikten sonra kakasnı zor yapmaya basladı ya anlamadm degistirmek mi lazım
Drkgrss Birhemsire_anne evet canım doktor onu yazdı ama kabız yapar diyolardı ben hiç kullanmadım o yüzden ocean 400 ıu aldım
tuananilmoms betulbora doktorumuz ocean önermişti onu kullanıyoruz wellcare’de alınabilir demişti hangisi aklınıza yatarsa
betulbora tuananilmoms dr fırat can öztürk canlı yayın yaptı instagramda ona sordum wellcare öneriyorum ocean da alabilirsiniz dedi de 400IU olanı veriyoruz değil mi