Mucizelerim2020 Bevelac gold kabiz yapti , nutrikonfor kullanmak istiyorum denemek amaçlı kullanan varmi bebegine
Melek_asli32 Mucizelerim2020 biz geçen sene bebegim 50 günlükken falan kullanmıştık.kabiz olmaz iyi demişlerdi.ama bizde acayip gaz yaptı.onu içtiğinde akşama kadar ağlıyordu.ara verip 2 defa denedik.aynisi oldu.o yüzden bize uymadı.
BusraG Mucizelerim2020 ben kullanıyorum. 2 haftadır çok iyyidi. Şimdi tekrar gazlanmaya başladı. Mamadan mı bilmiyorum
Bebek1634 Mucizelerim2020 doktorumuz gaz icin bebelac gold ya da aptamil conformil onermisti. Bebelac gold cok da iyi gelmedi. Aptamil conformile gectik ilk kutuda iyiydi ancak 2.kutudan itibaren yine skntiliydik en son ishale kadar gittik. Her kaka yapisimiz mahvediyordu bizi. Sonra nutrikonfor seriye gectim sukurler olsun mamamizi buldum dedim. Sanirim conformil daha cok kilo aldiriyor ama nutrikonfordan cok memnunum bebegim sukurler olsun cok rahatladi.
Minnakseven Mucizelerim2020 biz kullandık 4-5 günde bir yapiyodu hep ama şimdi holle kullanıyoruz yine aynı mamadan değil bence.gaz sorunu hiç olmadı zaten laktozsuz mama gaz yapmıyo
Melek_asli32 Mucizelerim2020 nutrikonfor uymadı.gold da denedik ayrıca onu da bilmiyorum beğenmedik.buyuduk artık tabi 14 aylık çok az mama içiyor.ama evolvia ile devam ediyoruz artık bebeklikten beri