EP- Kızlar bu gece bebeğiniz nasıl uyudu mu bnm bebeğim de acayip bir huzursuzluk vardı ne uyudu ne sustu sürekli mızırdandı
BusbusveHashas EP- al benden de o kadar. Normal uyanıklık standartı olan çocuk sabaha kadar beni de mahvetti kendi de mahvoldu. Durup sebepsiz ağladı sağa sola kendini attı
Mom16 EP- benim bebeğimde de vardı huzursuzluk saat başı uyandık nerdeyse. Meme emip uyudu tekrar. Dün yeşil mercimek vermiştim acaba o mu gaz yaptı diye düşünüyorum ben de 🤔
Tortilla_ EP- valla bu biz. Kaç defa kalktı uyumak bilmedi. Ne uyudu ne uyuttu. Salonda klima vardı orda yatıyorduk yaz boyu. Bugün yatak odasına geçtik. Bende yerini yadırgadı da falan diyorum. Bugün herhalde bazı yavrularımız da huzursuzluk baş gösterdi
Atelci Bizim içinde zor bi geceydi ağlama krizlerine girdi. Normalde 3saatte bi emmek için uyanırdı ama perişandık
Adamelis12 EP- 7 aya girdik bikaç haftadır geceleri uyumuyor bu akşam yatırdım yarım saatte bir kendini ordan oraya atıyo uyansın diye ☹️ Kaç gecedir uykusuzum ben yoruldum kafamı kaldıramıyorum ondaki enerji nerden geliyo bilmiyorum 😔
Esra5419 6 aylığız bu gece 12.30 1.30 arası 2 kez emmeye 4 kezde normal kalktı sabaha kadar mızırdandı ağladı🤦🏻♀️
ephy EP- benimkise tam uykuya dalıyor birden ya ıkınıyor gaz cıkarmaya calısıyor ya da kendini kasıyor bitürlü huzurlu uyuyamadı 🙁