Mom263 Kizlar uyku tulumu alicam bebegim 4 aylik. Kiyafetlerde 9 aylik giyiyor. Minik minik yaptiklari icin kiyafetleri. Bu uyku tulumlari ay ile ayni mi? havalar soguyor evimiz sicak ev icin 1.7 disarisi icin 2.5 dusunuyorum. Beden olarak ne almaliyim?
Mom263 Kavruuukk tum kisi dusunuyorum mart nisan bile soguk gecer Ankara’da o yüzden nasil bi beden secmeliyim bilemedim. Tesekkur ederim😊
bertn Mom263 merhaba benim kızım da dört aylık 6 9 giydiyorum ben lc den 12-18 istedim büyük olsun da dar olmasın bütün alışverişimi bir yaş yaptım
Mom263 cinaralpinannesi tog degeri kalinligi canim 1.7 ince pijama ile giydiriyosun oda isisina gore digerine mesela ince bi zibin yetiyo 2.8 e daha kalin cunku.
cinaralpinannesi Mom263 nerde yazıyo nasıl anlayabiliyoruz bu rakamları peki. Bende dün aldımda öyle bişey denmedi
Mom263 cinaralpinannesi uzerinde bir etiket oluyor onda yaziyor tog 1.5 mesela. Bi baska etikette yada ayri bi etikette de hangi tog degeri hamgi sicaklikta icine nasil kiyafetle giydireceginiz yaziyor.