Oyacan34 Merhaba anneler doktor randevumuza daha var o yüzden dün burda bi yazıda gördüm direk yazmak istedim. Bazıları rezene için süt arttırır derken bazıları içmeyin diyo bebekleriniz ne kadarlıken içtiniz yada içmemek mi gerekir doktoruna soran varmıdır
Filizderit Oyacan34 ben hergun iciyorum bebegede iciymriyorum kizimdada yaptim simdi oglumdada yapiyorum cok ise yariyorr sutu coj arttiriyor
Papatyasevdalisi Oyacan34 benm doktorum icebilirsin dedi ama arkadasimin doktoruda icme cocuga sanci yapar demis kararsiz kaldim icmedim bende artk 😊
Elifmira Oyacan34 ben doktora sorarak 7 günlükken içmeye başlarımaydı zamanda kızıma da veriyorum bu da doktor izniyle.
Oyacan34 Papatyasevdalisi bende dün burda gördüm bende kararsız kaldım bebeği uyuşturuyo diyenler bile vardı
DamlaCan Hipp in doğal rezenesi var ben onu doğrudan bebeğime iciriyorum gaz sorunu olduğu ilk günden beri 4. Ayimiza girdik hala içiyor büyük yardimini gördüm 😇
wafflee_42 Oyacan34 doğduğu gün başladım içmeye. Şimdi 1 yaş oldu ara ara içiyorum doluluk oranı %60 diyebilirim maşallah 😄 faydası oluyor yani
Papatyaseverr Oyacan34 ben aklıma geldikçe içiyorum bi zararını görmedim sütümde var şükür hatta özellikle gece yatmadan içiyorum süt yapsın diye
YasemiNYagmur1 Oyacan34 ben kahvaltı içiyorum bazen kızıma da veriyorum bi kaç çay kaşığı iyi oluyor karnını rahatlatıyor