benim_adim_ebruli Oğlum 4 ay 22 günlük koltuk altlarından tutunca adımlama hareketleri yapıyor fakat hep parmak uçlarında asla ayağını yere basmıyor 🙄 kaç aylıkken düzeliyor bu durum acaba? tecrübesizlik işte herşeyi kuruntu yapıyorum 😂
MelekAras benim_adim_ebruli maşallah diyelim önce erkenci bebişiniz.Bebeğim şuan 10 aylık oda parmak ucu basıyor bnde beklemedeyim tam basmasını baklm.Belki fikri olan yazar
Bulutbey benim_adim_ebruli dediğiniz hareketi yapmak için erken. Daha ayaklarının üstüne basmayı bilmemesi de normal
benim_adim_ebruli MelekAras Allah razı olsun 🥰 hep mi parmak ucunda yoksa ara da mı yapıyor ? Bizimki hep hala tam basabildiğini görmedim
habibe_kzlkaya MelekAras Benim kızımda 10 aylıktı koltuklardan tutunarak yürüdü ama ayak ucuna basıyordu tam basması 1 yaşını buldu canım düzeliyor sonradan
MelekAras benim_adim_ebruli şuaan sıralama döneminde.Daha önce de ilk parmak ucu basıyordu.Düzelmesini bkliyorum bnde
Bulutbey benim_adim_ebruli ben emekledikten sonra yapmaya başladım (9 ay) ki onda bile bir süre beceremedi. Yani emekledikleri zaman kasları (bana göre) daha gelişmiş oluyor. Benim oğlum da bir ayağını tam basıyor diğerimi parmaklarını içe kıvırıp basıyor. Zamanla doğrusunu öğrenecektir.