Hasretbenek Merhabalar bebeğim üç aylık ve burnu tıkanmış hırıltısı var hastaneye hiç götürmek istemiyorum damla falan kullandım hiç ise yaramadı ne iyi gelir ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Azizeguney Hasretbenek Hırıltı derinden geliyorsa balgamdır çocuğun kusması lazım kusarsa rahatlar. Eğer burnu doluysa banyo yaptıktan sonra aspiratörle çekin.
Defnemm22 Hasretbenek durup dururken burnu tıkanmaz hırıltısı olmaz üşütmüş olabilir hastaneye götürmelisiniz sabah aspiratör varsa onunla çekebilirsiniz bide burun damlası
N-nil Hasretbenek fizyolojik sulu burun damlaları oluyor eczaneye bebek için derse uygun olanı verirler sıkıp az bekleyip burun temizleyicisi ile çekin rahatlar bebeğiniz. Eğer usuttu ise göğsüne havlu ısıtın aşırı sıcak olmasın dikkat edin geçmiş olsun
Merveensar Hasretbenek Doktorlar kessinlikle burun aspiratörünu önermiyorlar burun yara ve tahribat yapıyormus dktorum nemlendirici verdi NAZALNEM çok memnunum..
tosbikannesiii Hasretbenek şırıngayla aç burnunu Osman gönülalın bir videosu var onu İzle ben hergün acıyorum bisey varsa da aspiratörle cekiyorum rahat ediyov