tuananilmoms Kızlar kızıma pekmez vermeye başlayacağım hangi marka ve hangi çeşidini kullanıyorsunuz (üzüm,pancar,keçiboynuzu vs) Ve bişey daha soğuk sıkım olan öz şeklinde pekmezlerde var onlardan kullanan var mı memnun mu?
prenseslerimm tuananilmoms canım biz kendimiz yapıp satıyoruz ben çocuklarıma onu iciriyorum hazırlara pek güvenme bence
tuananilmoms deryardakayra markayı yeni duydum instagramdan bakacağım hemen canım çok teşekkür ederim ☺️
tuananilmoms prenseslerimm yani canım ya kendimiz yapmalıyız sizin gibi yada güvenilir bi markadan almalıyız etrafta el yapımı bulamadım çünkü
tuananilmoms Arasannesi doktorumuz yasaklılarda dutta 1 yaşına kadar yok demişti acaba pekmezi sorun yaratır mı?
Arasannesi tuananilmoms bıze bılakıs yedırın dedı cok onerıyorum dedı 1 cay kasıgı gunluk verılebılırmıs hıcbır zararı olmadıgını soyledı
Sumeyyelan tuananilmoms ben vitmadan almıştım öz ve pekmez kullanıyorum her sabah veriyorum sonra el yapımı üzüm ve pancar pekmezi buldum onları aldım bulabilirsen araştır daha iyi onlar