Cnprtk Bebeğim 10 buçuk aylık yazın sorun olmuyordu ama kışın üstünü nasıl örtücem çok deli yatıyor. Arada şu anda üstünü örtüyorum ama geceleri vücuduna dolanıyor. Uyku tulumu da çok daralmaz mı ?
Hazellkrnz Cnprtk bizde Bugün 1 yaşına girdik. Aşırı üstünü açıyor sürekli kalkıp kapatıyorum uyku tulumu için henüz erken diye düşündüğüm için pijamayla uzunkollu zıbın giydiriyorum sürekli kontrol ediyorum.Bizdede durum böyle valla
Sevgilimmm Cnprtk üstünü açmaya kalmıyor ötmüyor zaten 😂 uyku tulumu alacağım. Tulumla üstüne bişey ortmenize gerek kalmıyor. Belli değerleri var. Son açtığım postlarin birisi bununla ilgiliydi. Gorebilirseniz bakın bence, fikir veren çok oldu
sebnemrah Cnprtk ben uyku tulumu bakıyorum canım ondan alcam bı marka buldum beğendim ama.pahali bakalım inşallah iyi çıkar
Sssebnem87 Bizde ayni durumdayiz.Uyku tulumlarini pek sevmiyordum ama mecbur aldim.Üstünü kesinlikle örttürmüyor bütün gece de dönüyor.Umarim severek giyer.
Sssebnem87 Benim yatak odam cepheden dolayi kişin malesef 18 19 derece.lcwden 2.6 tog uyku tulumu aldim.şuan uzun kollu pijama ve zibinla yatiriyorum.Uyku tulumu bugün geldi beğendim çok kalin kaba değil fiyatida 79 tl makul.Umarim bu kiş kurtaricimiz olur.
Balkupummm Sssebnem87 uyku tulumunu kac derecede yikiyorsunuz acaba bende lcw dan aldim 1.7 tog degeri 40 derecede on yikamali yikadim 1 saat suresi bi sorun olurmu
Arassa Cnprtk aaah haaa haa😂benm ki daha üç aylıkken üstünü açmaya başladı battaniye nin iki tarafına ip takıp beşiğe bağlıyorum o şekil bi. Çözüm buldum bu aralar işe yarıyor şükür
Ayce_1999 Cnprtk ayy aynı sorun bende de var asla üstünü örtmüyor çook deli yatıyor gece beşikte kızımı arıyorum 😟
cge_14_2020 Cnprtk aynı dert biz de de var sürekli dönüyor ne örtsem zaten ben örtmeden açıyor hemen. Uyku tulumu deneyeceğim bende öneri varsa bende burda bekleyin 🙃
Sssebnem87 Balkupummm bende bugun 40 derecede yikadim.etiketinde 30 diyordu ama içim rahat etmedi.Bir sıkıntı olmadi.