defnesmomm Elifim46 içine bir miktar zeytinyağı veya tereyağı ekleyerek deneyebilirsiniz. Bir de verme sıklığınızı azaltırsınız 😊
Eternity defnesmomm Ben de oyle dusundum acaba formulde koysak icine, cunku formul icermeyen kaik mamalarinin arkasinda formulle hazirlayin falan yaziyor, ben de denicem yarin bakalim umarim karni agrimaz :(
defnesmomm Eternity deneyin tabi ki. Her bebek farklı tepkiler veriyor besinlere. Formülle hazırlamayı deneyeceğim ben de mutlaka. Normalde gece uykusu öncesi 170 ml içiyordu kızım, bu mama sebebiyle 100-120 içiyor ancak.
defnesmomm Elifim46 probiyotik damla kullanıyor musunuz? Geçmeyen kabızlık için doktorunuza danışmanız daha iyi olur.
Minikimmm Hayalimmmm uyunakken mamayı nasıl hemen hazırlıyorsunuz ben kızımı emzirmeye hazirlikda çığlığı basıyor bende gece devam sütü denemek istiyorum ama nasıl ayarlicam bilmim
Eternity Elifim46 Turkiye de satiliyo mu recetesiz bilmiyorum, ama zarari yok. Gunluk 5-6 damla (probiyotige gore degisiyor) sicak olmayan bir icecegin yiyecegin ne veriyosaniz koyun, genelde sivi seylerin icine daha iyi oluyor ama sicak olmasin gidiyo butun ozelligi
Elifim46 Eternity anladım geçirir mi kabızlığı peki bağırsakları yavaş çalışıyor sanırım bayadir böyle
Eternity Elifim46 Probiyotik cok iyi geliyor, ishale de, kabiza da, kakadaki mukusa da. Mide bagirsak florasini guclendiriyor, 10 gune duzelir duzenli kullanimda
Eternity Elifim46 Ben kabizligi gectikten sonra probiyotigi sadece 3 gunde bir kullanmaya basladim, geri kalan gunlerde gunde bir defa mutlaka kefir veriyorum