iki_erkekannesi31 Kızlar eşim hakiki kestane balı almış kastamonudan. 14 aylık oğluma da 1 2 çay kaşığı versem zararı olur mu. Normalde çiçek balından sabahları kahvaltıda 2 çay kaşığı beriyorum
Mervebtnrr iki_erkekannesi31 ben kestane balını saf haliyle veremedim hiç acı zaten bnce çiçek balıyla karıstır ben öyle yapıyorum cnm bal aldığımız yer çok küçük cocuklara kestane balını direk vermeyi önermiyorz demişti ama şifa niyetine çiçek balıyla karıstır demişti hasta fln olduğu zmn öyle veriyorum normalde cicek balı yiyor kahvaltıda 22 aylık bnm kızımda
Morcivert061 iki_erkekannesi31 canım verme kestane balı cok agır bi baldır normall insanlarda bile 1 yemek kasıgından fazlası zararlı günde. 2 yasına kadar verme normal bal ver sadece
momsss iki_erkekannesi31 Kızım 15 aylık ben veriyorum canım kestane balı. Sütüne vs koyuyorum hiç bi zararını görmedim :)
iki_erkekannesi31 Azizeguney bilemedim ki canım ağır gelir mi diye. Bi doktorumuz da yok ki sorayım. Belki veren vardır diye sordum
Purelove iki_erkekannesi31 kestane bali cok riskli bi bal turu ve acidir cocuk biraz zor yer. Orman gulu diye bi cicek var eger ari ondan da bal aldiysa carpinti yapiyor yiyen kisiye. Cok az vererek deneyin bence once.
Morcivert061 iki_erkekannesi31 ben Trabzonlu yum ve bizim köyde arıcılık yapan cık amcamda dail ordan biliyorum. Kullanıp kullanmamak sana kalmıç ama arastırırsan içindekilerin ağır oldıgını görürsün canım. Yada doktoruna sor
iki_erkekannesi31 Morcivert061 evet bi doktorumuz yok malesef ama sağlık ocağındaki hemşire ize mesaj atayım. Bu kadar ağır geleceği yorumlarını beklememiştim açıkçası. Teşekkür ederim 💙
Deletedmom_36 Morcivert061 bende trabzonluyum bizde trabzondan hakiki olarak getirtiriz ve 1 tatli kasigi biz yiyoruz bebek icin bencede agir gelir☺️
Deletedmom_36 iki_erkekannesi31 2 fazla olabilir cok agir bir bal cunku 1 tatli kasigi yetiskinler yedirirdj annem bize her zaman ki biz 20 li yaslardaydik😁
Morcivert061 Deletedmom_36 ben bilmeden yediydim bi kere acıydı ama güzel bi tadı vardı 3 kasıktan sonra artık boğazım sızlıyordu 🤣 sonra öğrendim o kadar yemenın zararlı olduğunu
Arenbebek canim bence verme kestane bali agir bi bal cunku . muhaallebi turu seyler yapiyosan bence yarim cay kasigi koy illa vermeknistersen