Glchll Merhaba, kullanıp memnun kaldığınız temassız ateş ölçer var mı? Bazıları ateşi doğru ölçmüyormuş ya da tekrar tekrar ölçünce aynı sonuç çıkmıyormuş.
Ysm2019 Glchll merhaba bir çok ateş ölçer aldım denedim Geri iade ettim en son baya kaliteli iki ölçer öğrendim 500 tl üzeriydi alıcaktım tam ama arkadaşımın kızı medikalci ( bo hui t168 ) önerdi aldım gercekten çok güzel peş peşe bir kaç kişiyi ölctüm denedim doğru ölçüyor fiyatıda iyi kesinlikle tavsiye ederim
Mervebtnrr Glchll merhaba bnde 2 senedir nimomed kullanıyorum doğru ölçüm yapıyor hastaneye gittiğimizde yanımızda oluyo bazen aynı anda ölçüm yaptık bi kaç kez aynı çıktı memnunum
Umut20 Glchll https://m.trendyol.com/xs/ift002b-temassiz-ates-olcer-termometre-p-41884185?boutiqueId=529848&merchantId=109297
Merve Ysm2019 merhabalar bende bu markayı duydum. Kol altından da ölçüp teyit ettiniz mi doğru ölçtüğünü acaba. Ona göre alacağım hemen 🤗
Ysm2019 Merve evet doğru ölçüm yapıyor okullarada bu ölcüm cihazından satmışlar denedim yani hiç bir sorun yok 👍🏻