Elifoyku Kizlar bebeğim 3 aylik bu lanet olasi burun tıkanıklığı hiriltisi geçmiyor ne yapicagimi sasirdim oneriniz varmi
Buseng Elifoyku bende burda bekleyim 1 aylık bebeğim hırıltısı geçmiyor serum fizyolojik yapıyorum aspiratörle çekiyorum her akşam ama yine tıkalı 😔
Aryamomm Elifoyku serum fizyolojik etki ediyor birde odanın nemini almasını için islak havlu asabilirsiniz bi yere
Miracc2420 Elifoyku 6 aylik olduk daha gecmedi ozellikle aglayinca heyecanlaninca ve bazen uyurken cok hırıldıyo sanki genzinde et varmis gbi
Buseng Elifoyku buhar makinesi aldım odanın nemini yükseltmek için bakalım işe yarayacak mı inşallah yarar sürekli uykusundan uyandırıyor hırıltısı
Elifoyku Miracc2420 benimde sanki burnu ve bogazi dolu doktora gosterdim bisi yok diyolar korkuyorum cigere iner diye
Miracc2420 Elifoyku bende cok onceden gostermistim kulak burun bogaza kamera soktular burnundan ses tellerinde yumsama var dediler bazi bebeklerin cok yumsak olurmus 6 aylik olduk daha gecmedi simdide virus yuzunden goturemiyorum hastaneye