Alya88 Merhaba kızlar bebişler bir aylık olduktan sonra nasıl yaptınız yine 2 saatte bir emzirmeye devam mı ?
tospikannesii Alya88 2 aylığız biz, 1.5 aya kadar saatte bir emzirdim ben sarılık da vardı ilk zamanlar, öyle alıştık sonra gündüzleri 2 saate çıkardım. Şuan hala öyle. Gece 3 - 3.5 saatte bir emziriyorum
ZeySu Alya88 Merhaba🤗 45 günlük olduk bizde. Gündüzleri sıkıntı biraz yarim saatte bir memede olmak istiyor bende veriyorum. Zor oluyor tabi. Gündüz uykuları uzun değil çok sık uyanıyor. Gece de 3 saatte bir uyanıyor emmek için.
Alya88 tospikannesii aynen biz de sarılık vardı gündüzleri cok sık emziriyorum fakat geceleri 2 saat oluyor acaba gece olayını biraz daha uzatabilir miyim , birde bizim sarılık değerimiz düştü ama hala yüzünde var sizinde öyle miydi
Gul-bsr Merhaba 1 aylık kontrolünden sonra doktorumuz kilo artışı olduğu için geceleri ne zaman isterse o zaman emzir uyandırma dedi gündüz de zaten çoğunlukla emzirmekle geçiyor 😊saat dikkat etmiyoruz artık yani
Alya88 Gul-bsr aslında bizde gündüzleri saat bakmıyoruz ne zaman isterse o zaman veriyorum zaten genelde memede kalmak istiyor sadece geceleri biraz yorucu olur 2 saat olayı
tospikannesii Alya88 nerdeyse bizim de 1 aya yakın sürdü sarılık, yüzünde farketmiyordum ama gözünün beyazı hafif sarıydı, şükür hiçbir şey kalmadı 🥰