Flamingom Kraft monza mama sandalyesi kullanıyorum. Çok memnunum ama bugun tepsisi kırıldı. Yenisini de almak istemiyorum. Yedek parça gibi ürünler satılıyor mu hiç biliyor musunuz. Başına gelen var mı
Dygavs Flamingom hiç bilmiyorum ama aslında letgodan bakabilirsinz uygun fiyata o mama sandalyesini satan varsa alırsınız tepsisini kullanırsınız.
Arasannesi Flamingom kraftın urunlerını tamır eden noktalar var.kraft baby teknik servıs yazarsanız bulundugunuz şehirde varsa cıkar
Arasannesi Flamingom ben de ankaradayım oğuzlar dıye cıkan yer.gunduz telefonla gorusun ellerınde varsa gelın derler bılgı verıyorlar telefondan.yerlerı balgat tarafında.ben de oyun halısı ıcın aramıstım
Flamingom Arasannesi ya cok sevindim cevizledere deymiş cok yakın değil ama en azından teknik servis olmasıda güzel. Yarın bir ararım cok saol gercekten kara kara düşünüyordum ne yapsam diye☺️
Arasannesi Flamingom Aynen teknık servıs daha mantıklı siteler uzerınden parca almaktansa.ınsallah işinizi gorur.rıca ederım ne demek🙂🌺