Sırf mesajına cevap yazabilmek için kaydoldum :) oğlumun üç buçuk ayından beri dişleri kaşınıyor o zaman instagramda mühendisinoğlu sayfasına diş kaşıntısı için ne kullanabilirim diye bakmıştım tetagil granül önerdikleri arasında aklıma yatan oldu. Aldım ama daha küçük diye kullanmak istemedim çokta bir huzursuzluğu yoktu. Oğlum şuan 4 ay 17 günlük bundan beş gün önce diş kaşıntısının verdiği huzursuzluğu en alasıyla yaşadık o gün den bugüne zayıfladı oğlum :( O gün boyunca ne uyudu ne emdi ne mama içti nede doğru dürüst güldü eşime tetagil verelim bu gibi durumlar için aldım dediysemde gün boyu ikna edemedim 6 ayından önce vermeyelim dedi durdu, saat gece yarısını geçti biz yorulduk oğlum yoruldu uyumadı en son tekrar dedim verelim yazık elini ağzına götürmekten uyuyamıyor diye verdik bir beş dk içinde rahatladı zaten yorgun olduğu içinde hemen uyudu. Okuduğuma göre günde 6 defa 2 saat aralıklarla kullanılabiliyor. Çok fazla vermemeye çalışıyorum bir yan etkisi görülmemiş yinede nolur nolmaz diyerekten ama nerden baksan kullanmaya başladığımdan beri günde en az bir kere huzursuzlandıkça veriyorum. O mutlu oldukça iyi ki almışım diyorum evde var ama şimdiden bir kaç paket alıp stoklamayı düşünüyorum :)