Eri Merhaba hanımlar hangi Marka silikon meme ucu kullanıyorsunuz bende sipariş edeceğim biberona alıştığından bi denemek istiyorum işe yarayacak mı
Dori4884 Eri ben bebedor ve lansinoh kullandım ikisindende memnundum ama bebedor daha uygun fiyatlı tercih edebilirsin
Aselhtc Eri avent silikon s küçük olanı kullandım 3 ay boyunca memnun kaldım ve kızım bıraktı kendi göğsümü almaya başladı şuan 3 ay 8 günlük..
scknsuledefne Eri ben mamajoo kelebek şeklinde olanı kullanıyorum ama kayma oluyo maalesef . Yavaş yavaş silikonsuz da tutturmaya çalışıyorum bu aralar ,silikon uc ayrı bi eziyet 😬
Aselhtc Eri e bebeğe baktım bitmişti bende eczane den almak zorunda kaldım ama internet Ten de sipariş verebilirsiniz daha uygun olur
Ekinimveannesi Kızım doğduğundan beri silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Hastanede ilk gün lansinoh önermişlerdi. Hala daha o markayı kullanıyorum. En küçük olan 20 mm. Aventin kini de aldım ama kelebek şeklinde bana çok yayvan geldi kullanmak istemedim.
Ekinimveannesi Ben zorluk çekmiyorum. Aslında göğsümü verince artık tutmaya başladı ama silikon gögüs ucuna alıştığı için kendi meme ucumu tutup eziyo. Onyüzden silikona devam şimdilik