Defneannesi_ Hafizenr 1 yaşına bastı kızım daha yürümüyor bekliyorum her çocuk farklıdır sizinki ne kadarlık
PoyrazinAnasii Hafizenr 11 aylık oglum var emekleyerek yatak koltuk sandalye ve duvarşrı tutup tutunarak sıralıyor yürüyor 4 ekimde 1 yasına girecek inşallah tek basınada yuruyecek beklemedeyiz 😊 ha birde yürüme arkadası aldım cok memnunum yurumesini hızlandırıyor onu kullanmaya basladık tek basına 4 adım atıyor 😊
Amour Hafizenr 13 aylik yurudu benimki.12 ay bitdi surunmeye emeklemeye basladi. 13 oldu yuruyir artik
Hafizenr Defneannesi_ 13 aylık oğlum var ne emekliyor ne de yürüyor birşey yapamadığından çok mızmız 😔
Hafizenr PoyrazinAnasii yürüme arkadaşı almayı düşündüm bende ama dengesini sağlayamaz diye korkuyorum. 13 aylık oğlum var benimde. Arkadaşlarımın çocukları bizden küçük hepsi yürüyor morelim bozuluyor bazen.
Tugbadrsn Hafizenr ya benim oplumda 10 aylık olacak ama emeklemiyor ya hiç çabasıda yok her zöaan yere koyuyorum o değşl yürüteçte malak gibi duruyor hiç adım atamıypr ama dikiliyor ayakta mesela anlamıyorum bazı arkadaşlarımınki ayaklandı yürüöeye başlıcak gibiler zatwn yemesi de sıkıntılı pütürlü hiç bişi yiyemiyor
Defneannesi_ Hafizenr hiç canınızı sıkmayın doktor bir sıkıntı görmüyorsa gayet normal buda ortalama yürüme zaman Türkiye’de 15 aylıkken . Nasılsa yürüyecek ☺️
PoyrazinAnasii Hafizenr hiç moralini bozma bence her cocuk farklılık gösterir benim arkadasımın çocuğu 9 aylıkken yürüdü mesela
Amour Hafizenr insallah canim Merak etme.benimki tam anlam olarsk emeklemedi.sadee surenerek arkasini kaldirarak bu sekilde gidiyordu.ve kendisi sonra durup oturuyordu.aniden bi baktimki ohaaa kalkti bu.ama kalkamiyirdu dedim basladi sevinerek yurumeye.yurumek en sevdigi bisey.aniden oldu.insallab yruyecektir dert etme.
Ygtek Hafizenr 12 aylıkken 4 adım attı. Sonrasında hep gel dediğimizde 10 adıma kadar attı ama öyle tamamen yürümüyordu. Suan 13 aylık 3 gündür kendi kendine odaları dolaşıyor yürüyor.
hamzamom Hafizenr 8 aylıktı tutunarak yürüyodu koltuklarda. 10 aylık artık tamamen başlamıştı yürümeye
UmayGunes Hafizenr Kızım 14 aylık hala yürümüyor,elinden tuttuğumda ve yürüme arkadaşıyla yürüyor sadece😌
Tugbadrsn Sağlıklı bebeklerde yürüme yaşı 12-18. aylar arasıdır. Bazı bebekler, 12. aydan da önce yürüyebilirler. Çocuğun yürüme yaşı zekası ile ilgili değildir. Kaba motor hareketlerde bebeklere göre gelişim farklı olabilir. İnternette böyle yazıyor 🙄
Ss18 Defneannesi_ yürümesi can sıkışacak bir şey değil ama 13 aylık hala emeklememesi sıkıntı. Pediatrik fizyoterapistin görmesi lazım. Ben demiyorum. Aymen Balıkçı diyor. İnstagramda bakabilirsiniz
Mercansmom Hafizenr doğum gününe 1 hafta kala ilk adimlarini attı sonra hiç yürümedi. Doğum gününde yine bı 7-8 adım attı sonra yine yürümedi derken 13 aylığa doğru başladı. Yaklaşık 8 aylıktan beri tutunup sıralayan bir bebekti. Kendini hazır hissedince yürüyecektir 🌸
sebnemrah Hafizenr 10ay 5 günlükken 5-10 arası adım attı şuan 11 ay 10gunluk ama hala aktif yürümeye başlamadı zorlamiyorum da ne Zaman hazır hissederse o zaman yürür diye