sufflee Kanepe kenarlarında dururken çok düşüyor yerler fayans ne yapmam lazım bilmiyorum devamlı başımda durmam imkansız ben biryere gideyim başka odaya geçeyim imkanı yok durmuyor yerinde ne yapmam lazımm düşmesinin bir zararı olur mu
My_son sufflee benim oglumda 11 aylik valla çoğu yere minder koydum elimden geldigince yani koseleri kapattim ystak odasını komple kapattim her taraf ahsap surekli bi yere carpiyodu kafasını
hirasu sufflee valla benım kızımda 10 aylık aynı durum bızdede var sureklı arkasındayım bır dakıka durmuyo yerınde
My_son sufflee malesef ayni durumdyiz bizde ama iste olabildiğince kanepejin onune fln minderler koy evet guzel bi goruntu olmaz ama en azindan dussede cani acımaz bizimki kanepeye fln da cikiyoartik hic yorulmuyo bu cocuklar ay
GokturkAlp sufflee büyük bir yorganınız varsa sürekli düştüğü yere serin. Evet dediğiniz gibi gözünüzü üzerinden ayırmamanız lazım.
sufflee GokturkAlp canım imkanı yok bilmiyıeun kaç aylık bebeğiniz ama heryer de kalkıyor mutfakta salonda oturma odasında yatak odasında yani ev işi yemek kişisel ihtiyaçlar var nasıl daima dipdibe olabilirim
sufflee GokturkAlp kuzum oda büyük ya benim ayrıca tek oda için değil heryere Bi çözüm lazım kask alsammı diye düşünüyorum inteenwtyen baktım smdi
Hazalinannesi sufflee https://ty.gl/sc31qwr bundan kullanıyorum çok memnunum kızım düşse bile canı yanmıyor
Hazalinannesi sufflee oda olabilir aslında ama bebekler kafasında tutmak istemeyebilirler çıkartabilir kafasından
rbndmrcn sufflee bebek çitleri var onunla bi alan yapabilirsiniz geniş bi alan icine de yorgan atsanız tamamdır bizimki de çok hareketli biz de böyle yapmayı düşünüyoruz yanında da olsam düşüyor çünkü aşırı hareketli