Mslll Prnssm-23 nimenrix bexerole göre daha ucuz . Hangisini yaptıracaksınız bilmiyorum ama biri 300 küsürlü diğeri 470 falandı.
mirayilknurtolga Prnssm-23 a, c, l ve w135 tipi için olan nimenrix 295 TL. B tipi için olan Bexsero 450 TL.
Prnssm-23 Unsincan biz doktorla konuştuk sadece 1 yaşında vurulucaz diye 1 kere 4 doz olduğuna emin misiniz ben en fazla 2 doz biliyorum da
Prnssm-23 Karpuzreceli 5 doz mu kızlar emin misiniz en fazla 2 doz oluyor aşı diye biliyorum 1 yaştan sonra yaparsan da tek doz
Gzdzeynep Prnssm-23 sizin yaptırcağınız nimenrix tir o bir yaştan sonra tek doza düşüyor bir de b grubu menenjit aşısı var onun dozu yaşa göre düşmüyormuş beksero o. Anneler o aşıdan bahsediyor olabilir bir de beksero nimenrixden daha pahalı neredeyse iki katı
Zenginb Bizde 4. Ayda başladık 4 doz olacak şekilde. Doktorumuz 1 Yaşından önce bitsin dedi. Çünkü menenjit en çok 1 yaş öncesi ölümcül oluyormuş Allah korusun
Prnssm-23 Zenginb Allah korusun ya valla ben 1 yaşta yaptırıcam doktor 1 doz dedi siz 4 5 doz diyorsunuz şaşırıyorum
Karpuzreceli Gzdzeynep ben 3. Ay sonrası yanı bu ay sonu yapacağım bexsero(3 doz) dr.dedı en sonda nımerıx mi ne o vurulacak 6. Aydan sonra, zaten hıc kafam basmadı bu menıngokok aşılarına
Gzdzeynep Karpuzreceli evet beksero 3 doz biz 9-11-23 aylar olarak takvim oluşturduk son dozu kaldı onun nimenrix i de bir yaşta tek doz vurulduk
Tugba40 Gzdzeynep merhaba beksero biz de şimdi 11. Ayını yaptırcaz da sağlık ocakları çok bilgili değil bu konuda aşı eczaneden gelince acaba doğru aşı mıdır farklı dozları da var mıdır bilmiyorum bi tane beksero Verdır dimi peki kola mı bacağa mı yapılacak
Gzdzeynep Prnssm-23 o nimenrix ya iki tür menenjit aşısı var. Bazı doktorlar çok bilgilendirmiyor benim ilk gittiğim doktor da sadece nimenrix i söylemişti şimdiki doktorumuz iki tür aşının da bilğisini verdi ve yaptırdık. Siz gidince sorup bilgi alın bence
Prnssm-23 Mslll evet kuzum doğru eczaneyi aradım sipariş ettirdim 300 ile 350 arası oluyormuş ben nimerix yaptırıyorum 1 yaş tek doz
Prnssm-23 Gzdzeynep evet iki tür var nimerix tek doz oluyor ama nimerix 1 yaş sonrası oluyor öncesinde bexero oluyor bizim doktor bana öneri sundu bende tek dozda bitsin dedim