Zynpada Bebeğim 2 aylık oldu sütüm iyiydi sağdığımda da 50 ml sağıyordum emzirmeme rağmen ama 3 gündür sütüm azaldı bebeğime daha çok mama verir oldum normalde gündü bi defa 40 ml yetiyordu bugün sağdım 10 ml bile çıkmadı 😭 fikri yada önerisi olan var mi ?
pelinsss Zynpada bende aynıyım, mamayla beraber gidiyoruz. Artık kendimi yıpratmak istemiyorum, sağmaktan nefret eder oldum. Az çıktığını görünce üzülüyorum, bebeğim de az emiyor gelmeyince geri çekiyor kafasını. Saldım artık napayım, 41 günlüğüz.
Alyaberenim Zynpada kiz benim de bebeğim 3 ay 22 günlük 3 gündür sağ göğsüm boş bebeğim geceleri yatmiyor aç kaynanam birakmiyor.mama da verelim bende anlamadim vala niye birden bire çekildi sütum 😐
Melikeaknnn Zynpada canm beslenmen lazim sut yapici seylwr icip yemen lazim komposto meyve suyu tahin helvasi armut kavun ananas incir semizotu bulgur sogan sarmsak ye 😂 Bestlak damla var eczaneden alablrsn sut arttici humana stel tea isirgan otu cayi birde. Ayrica sirf sagmayla degl emzirmeyle artar sut sagdiginda bazen hic sut gelmeyebilir ama emdigi zaman geliyor bebeginizin agzina merak etmeyin sutunuze guvenin ve mamayi azaltip memeye tutun direk
Melikeaknnn Zynpada canm aktardan karisim yaptir anason cayi melisa cayi resene cayi isirgan otu cayi kaynatip ic sabah aksam oglen bir bardak hem sut yapiyoe hemde anneyide bebegide yatstryor sinirloyseniz bebeginiz huysuzlanip agliyorsa durmuyorsa vs 🙈
Zynpada pelinsss bende çok üzüldüm ya çok güzel vardı sütüm ne oldu anlamadım büyüdü yetmez mi oldu ne oldu anlayamadım bir anda azaldı
kubra71 Bol.su için ve bol bol emzirdim emzirirkende bebeğinin ellerini göğsümüzü koyun bilmiyorum ama yardımı olabilir emzirdikçe sütun doğallığına inanlardanım ve stres sıkıntıdan uzak durun kızlar geceleri yatmadan öncede şekerli ılık su yapın biraz sıcak olsun için yatın 🤲💕
Zynpada Ya çok saçma belki ama bi kaç gündür Müge anlıyı izledim Aleyna çakırın olayını aşırı çok etkilendim gece korkar oldum acaba ondan mo oldu diye düşünüyorum
Melikeaknnn Zynpada aktardan karisim cay var isirgan otu cayi rezene cayi melisa cayi anason cayi karisik yaptirinn hem sut yapiyor hem anneyide bebegide sakinlestryoe mukemmel kaynatip icin
Busramom Benimde sütüm azalmıştı bebeğim 15 günlükken cok kafama taktim süt yapsın diye neler neler denedim olmadi mamaya başladık doktorum hep bırakmami ve sütume kendime guvenmemi istedi yapamadim sonra 40imiz çıktı bi anda karar verdm mamayı bıraktım kafama takmayi bıraktım sütüm çoğaldı hersey kafada bitiyor gerçekten şuan 3.5 ayligiz 😊