Htcesylmzz Mutlupapatya fiyat ne kadar özel hastane de mi yaptırıyorsunuz bide çok acıyor mu tahmini kaç dk sürüyor 😌 daha çok gencim ama yaptırmak istiyorum.
Minikuzu Htcesylmzz spekulumu yerleştirince sadece acı hissediyorsun acı falan yok sonrasında karına bi ağrı giriyor 4 gün oldu hala arada sızlıyor. Maksimum 5 dk sürüyor ben halk sağlığında ücretsiz taktırdım
Mutlupapatya Htcesylmzz canım çıktım toplam 8 dk sürüyor hazırlanman falan çok fazla ağrı sızı yok iğne vurulma acısı gibi sonrasında da adet olduğunda olan ağrı var şuan. Ben sağlıklı yaşam merkezinde taktırdım ücretsiz
Aralik2019 Htcesylmzz devlette ucretsz taktirdm normal dogum yaptiysan aci hissetmiysun sezeryan olduysan baya bildgn aciyo cok aciyo hemde.3 dk surmuyo bile
Mutlupapatya Htcesylmzz tesekkür ederim canım bak bi gün geçti hiç ağrı sızı yok herşey normal korkmayın yaptırın korunmada bu yöntemi düşünüyorsanız eğer. :)
Minikuzu incitanem122 hayır canım bende sezeryanlıyım ve canım aşırı tatlıdır ben bile acı hissetmedim😅