Merveeiboo Bugün 1 yaş aşısı olduk bebişnde ateşlenen oldumu acaba birde banyo yaptırılıyormuydu sormayı unuttum
duygu-cinar Merveeiboo benim oğlum her aşıdan sonra ateşlenir. Aşı olunan gün banyo yaptırılmaz. Bu arada siz nerede yaşıyorsunuz. Ben istanbuldayım 1 aydır bir yaş aşısı gelmesini bekliyoruz. Devamlı erteleniyor .
Defneannesi_ Merveeiboo bizde dün yaptırdık ateş çok az oldu 37 felandi geçti sonra banyoyu bende sormayı unuttum
Merveeiboo duygu-cinar bizde ates pek olmadı cok da korkarım atesten 🙄 eskişehirdeyiz oğlumun hiç bir aşısında ertekenme bi durum olmadı bu süreçten dolayı da olsa yaptılar ben gtmekten biraz korksamda hemşirem bana kendisi ertelemeyelm bos yere dedi
kuboss bizde de olmadı ama asıdan gelir gelmez cay kasıgından biraz fazla calpol verdim hemen cok sükür cok rahat atlattık
Merveeiboo 2lokummannesiii bizmde cok huysuz herseye ağlıyo durup durupda ağrı yapmıstr belki dye ağrı kesici verdm bnde
Merveeiboo ealimother iyiki yaptırmamışım o zaman ya bende sormayı unutmustum böyle olduğunu szden de öğrenince içim rahatladı bi yaptırmaynca da ☺️