MevaMerve Kızlar kızım 2 ay 10 günlük 2.ayın sonundaki aşıları için ne zaman gidiliyor günü gününe olması gerekiyor diye biliyorum bu aşıları hemşireyi arıyorum açmıyor teli kafamda deli sorular
Minikannesi00 MevaMerve tam 2 aylık oldu dün götürdüm yaptılar canm ,iyiki getrmişsn biz covidlileri arıyoruz çok meşgulüz o yüzden sizi arayamadık diyor . Sizn gün geçmiş gibi
ANAYIMBENANAA MevaMerve bütün aşılar genelde aynı gün yapılır mesela diyelim ki bebeğinizin ilk aşısı ( tarihleri sallıyorum) 7 Mayıs’ta oldu diğer aşıda 7 temmuzda olur bir iki gün oynayabilir tabi ama genelde aynı gün olması gerekir aşı takviminize bakın ona göre 1 hafta oncesinden ebenizi arayabilirsiniz
Misssimsek MevaMerve veren açısından bahsediyorsun sanırım. Oğlum tam 2 buçuk aylık bizde yarın gidicez inşallah. Hemsire verdi gününü
Cicismoms MevaMerve sizin gün geçmiş gibi cnm aşı defterine sadık kalmak lazım bir git belki yaparlar
MevaMerve Minikannesi00 2.ayın sonunda demişti memlekette doğum yaptığım sağlık ocağı hemşiresi bende bu ayın sonunda diye düşündüm sürekli kendi hemşiremi arıyorum açmıyor yarın gitsek yapmazlarmıki aşıları
Sengulbayrak MevaMerve canım canlı aşı oldugu için sağlık ocaklarında belli gün veriyorlar kızım bugün tam 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşıyı haftaya salı açacağı gün o güne gün verdi. Genelde 2. Ay aşıları ayda 2 kez açılıyormuş. Öyle demişti sağlık ocağı. Bilgin olsun. Zaman kaybetmeden uğramalısın sağlk ocağına. Zaten 2. Ay aşılarında 2 aşı bacaktan 1 aşı koldan yapılacağı için ağır geçiyormuş. Getirmeden duş aldırın 3 gün yıkanmayacak dediler. Yanınızda calpol ve fitil bulundurun dedi birde
Minikannesi00 MevaMerve gidip sormanız gerek ben kendm götürdüm, 2 aşı bacaktan yapıldı ,koldan yapılacak olan verem aşısı geldiğinde biz sizi aricaz dediler . Bakalım onu bekliyoruz . Bu arada bebeğimde ateşlenme vs. olmadı . Bana da 2 gün yıkamayın dediler
MevaMerve Sengulbayrak teşekkür ederim canım bilgin için evim uzak sağlık ocağına toplu taşımayla gidiyorım şuan da covid den dolayı toplu taşımaya binmek istemiyorum yarın sabah eşimle gidicem
MevaMerve Sengulbayrak 1haftadır gündüz şekerlemelerle gece uyumayla geçiyor uyku düzenimiz değişirmi sonra bilmiyorum sizin nasıl
MevaMerve ANAYIMBENANAA teşekkür ederim ebemi arıyorum 1 haftadır açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor aile hekimimi değiştiricem sanırım o zaman hemşiremizde değişir
Sengulbayrak MevaMerve sabah 4 lere kadar ayakta geçiyor bizim. Gündüz uyuyor. Cok zorlanıyorum artık 😔
MevaMerve Misssimsek evet 1 defa yapıldığı için verem aşısı ondan endişelendim bizde yarın gidicez ne zamana gün verir bize bakalım
MevaMerve Sengulbayrak 1 hafta öncesi hep bizimde gece uykumuz yoktu sabah 7 ye kadar oturduğumu biliyorum
MevaMerve Sengulbayrak olabilir canım birde benim kızım kolik bir bebek atakla bütünleşince çok zor oluyor