Yagizemine She 3 ay sonra ptt ye yatmıştı e devlet şifresiz varsa e devletten öğrenebilirsiniz yatıp yatmadigini
kumsalada Ben doğum yapalım 2 ay oldu. İki hafta önce emzirme ödeneği adı altında paranın yattığı mesajı geldi ama daha çekmedim. Sanırım içinde çocuk parası da var . 596 TL gösteriyor çünkü
Busraakuzey She n Ftmsnny ne kadar yatıyor canım toplam bilginiz var mı çalışmıyorum ben aralığın 16 si doğum yaptım bir ay oldu
She Tubamina27 başvuruyu geç yapmışsınızdır. Doğum yaptıktan sonra değil başvuru yaptıktan sonrasını soruyorum ben.
Tubamina27 She doğum yaptığım hafta başvuru yaptık hastaneden çıktığımız gün cuma günüydü pazartesi kimlik için gitmişti eşim onun başvurusunuda o zaman yaptı
Zeynepusanmaz Benimde bi sorum olucak ama pek bi bilgim yok bu konuda çalışan bi anneyim 3 hafta önce Doğum yaptım bu süt parası ve çocuk parası için hastane başvuru yapmış benim tekrar yapmama gerek var mı bilgisi olan varsa
Pamukkizim She ptt ye gidip kontrol ediyorsun mesaj gelmiyor e devlet sifren varsa ordan takip edebilirsin benimkisi 50 gun sonra yatmıştı