AybarsMomy Kızlar oğlum 3 aylık olmak üzere 2 ay 22 günlük . Kucağımda bile durmuyor dik tutuyorum gövdesini kaldırıp bacaklarını oturur pozisyona getiriyor kucağımda tutmaya gelmiyor hiç hemen oturcak . Ne zaman oturur pozisyonda tutabiliriz
iki_prens_annesi_ AybarsMomy doktorumuz 3 ay kontrolunde kucagimizda hafif egimli ve destekli oturtabilecegimi onunda hosuna gidecegini sirtinin dinlenecegini soylemisti ben korkumdan 4 aya kadr pek uygulamadim 4 aydan sonra destekli ara ara oturttum suan 5 ay 22 gunluk hala daha korkarak destekli oturuyorum uzun tutmuyorum yorulmasin diye sizde onu yormadan kisa kisa gonlu olsun diye ara ara yapabilirsiniz misal 10 saniye
AybarsMomy cocukadam off daha çok var o zaman nasıl tutcaz bu çocuğu🤦🏼♀️ yüzüstü yatırıyorum durmuyo kafasını kaldırıp emeklemeye çalışıyor ayakları hiç durmuyor hep tepiniyor kucakta oturmaya çalışıyor 😔
Cutes Benimki 4,aylık gün içinde 2 kez desteklerle kısa süreli oturtmaya başladım 3.ayda istekliydi ama 4 ayı bekledim, çok da hoşuna gidiyor
AybarsMomy Cutes ay oturtsam benimkinin de hoşuna gidecek kucağımda hareket halinde hep Ekim’de doktor kontrolünde sorucam ya hep ayından önce yapmaya çalışıyor bişeyleri yanlış bişey yapıcaz zarar vericez diye korkuyorum.
Minikprensefe AybarsMomy çok ama çok erken biz 5 ayı bitirdik halâ oturmuyorum istekli ama ne olur ne olmaz
Cutes AybarsMomy doktora sor bakalım belki sıkıntı yapmaz ben oturtmanın (dikkatli olunduğu sürece) çok riskli olduğunu düşünmüyorum
Cutes Minikprensefe her bebeğin gelişimi farklıdır genel kurallar vardır tabi de yine de bebekten bebeğe değişir 😊
AybarsMomy Minikprensefe sorucam doktoruna kontrolde bakalım yani istekten de ziyade bildiğiniz oturuyor düzeltemiyorum kucakta tutamıyoruz hiç hemen oturma pozisyonu alıyor 🤷🏼♀️
AybarsMomy Cutes 3 ah kontrolünde sorucam doktorda çok hareketli olduğunu kendi gördü bakalım ne dicek🤷🏼♀️ erken büyümeye hevesli çocuk🤭
AybarsMomy iki_prens_annesi_ 10 saniyeyle memnun olursa ne mutlu bıraksam oturup muhabbet etcek benimle 🤭 unutturmam lazım galiba ama nasıl 😂
iki_prens_annesi_ AybarsMomy masallah ona oyalayarak kucakta gezdirerek cingiraklarla unutturabilirsiniz oyun halisi varsa onla oynasin bizimki cok seviyodu o zamanlar suan oyun halisini basina yikiyo
AybarsMomy iki_prens_annesi_ oyun halısı var 10 dk oyalanıyor sıkılıyor elinde hiçbişeyi tutmuyor iğrenir gibi bakıyor böyle elini sürüyor geri çekiyor surat buruşturup 😂😂 değişik bi bebek ya 😂😂
AybarsMomy Kurt45 Esra12 Evata Biraz daha zamanımız var biliyorum ama aceleci velet 🤭 oyalamaya çalışıcam artık napim☺️
Esra12 AybarsMomy benim 3 ay 10 günlük çocukların kendinisi belirler dedi doktorumuz kucağında aıkıntı olmaz dedi destekli için 5 ayı bekle dedi
Evata Bizim 4 aylık kontrolümüzde doktorumuz destekli oturtalım artık dedi. Hatta aldı kendisi oturttu koltuğa