SheShines Merhaba Anneler🌸 Oğlumun geçmeyen pişiği var pudra kullandım, krem kullandım, zeytinyağ kullandım geçmiyor. Başka bi öneriniz var mıdır acaba? Teşekkürler Şimdiden🙏🏾🌸
sinemin SheShines bezden mi ıslak mendilden mi peki araştırdınız mı ? Arkadaşımında öyleydi denemediği bez kalmadı en sonunda ıslak mendili değiştirdi pişik derdi bitti bide o dalinin pişik kremini kullanıyordu bezi değiştirirken sürüyordu ikinci bezde görmüyormuş canım
Huriye48 SheShines hametan, hamazinc kremleri iyi geliyor, bi de beyaz sabunu elinle köpürt, popoya sür bi iki defa yap , ıslak mendil kullanma , hiç bişeyi kalmaz , herşeyden daha etkili o
tospikannesii SheShines hametan krem, popolin krem, pudra.. 3 ünü de kullanıyorum bizim de geçmedi. Bez Prima kullanıyordum, o mu yaptı dedim Sleepy kullanıyorum şuan ama hala geçmedi. Islak mendil de kullanmıyorum bebek pamuklarından kullanıyorum. Bende şaştım artık ne yapacağımı 😓
bluem SheShines mantar olmus olabilirmi gecmiyorsa olma ihtimali var kizimdada olmustu ciger gbi oldu kizardi mantar kremi verdiler ve altini havalandirin islak durmamasina özen gsterin
RN06072020 SheShines bebeğin bezini en az 3-4 saatte bir değiştirin , her değiştirmede ılık suyla popişini yıkayın güzelce kurulayın be değişimde mutlaka havalanması içim bir iki dakika bekleyin.ve tabini kendi yediklerinize de dikkat edin acı ekşi tuzlu baharatlı şeyler bebeklerde böyle problemlere yol açıyor.Islak mendilden ziyade evdeyseniz yıkamayı tercih edin.Sevgiler güzel anne❤️❤️
Elifmoms SheShines kesinlikle hametan öneririm. Daha yeni atlattık öyle normal bir pişik de değildi kabarcıklı sivilce şeklindeydi vajinanın üstü tamamen bacak araları poposu her yerinde eçıktı geçiremeyince doktora gittik hametan verdi her gün duş aldırdım pamuk kullandım 1 haftada geçti şükür.
Gulsah10 SheShines kantaron yağı kullanıyorum bende onu sürüyorum alıştırma kilodu aldım bezi bağlamıyorum onu takıyorum akşama kadar yada altı açık kapıda dolandırıyorum sadece pantolon giydirip ertesi güne geçiyor bezden çıkar beze koy yazık yavrulara bide çiş de yapsa kaka da yapsa hemen bir tas ılık su ve bi fıs dalinle yıkıyorum dişten dolayı diyor pişiğe onun dışında kolay kolay pişiğimiz olmadı 🥰
glbgci SheShines oksizinc kullanıyoruz bir tek bu krem iyi geldi ve tahinin bebeğime alerji yaptığını anladım sizinde alerji durumu olabilir