Aylinuraz 30 temmuzda doğum yaptım doğum parası uzunca bir süre ödeme aşamasında diyo 170 aradık herkes 144 de yönlendiriyo ama arıyoruz çalmadan sonlandırıldı diyo sormak için başka nereyi aramam lazım?
hunilimomm Aylinuraz yatmış hesabınıza gidip ptt den alabilirsin canım bende öyle yaptım Meger yatalı çok olmuş
Gulsu Aylinuraz yattigina dahil banada mesaj geldi e devletdende gozukuyordu 17 temmuz benim dogumumda
Furug Synmannesi odeme asamasinda yaziyor yatmis mi ? Tahmin ettm oyl3 olcgni ben yanhala bekliyorm eylulden beri
Sedef2020 Merhabalar ben de merak etmiştim SGK ya gidip başvuru yaptm doğumdan 50 gün sonra PTT’ye yattı e devletten görünür sürekli gidip bakmanıza gerek yok 💙
Seyithamza Bizimde yatmamisti ptt ye sorduk yatmamis dedi 170 i aradik hastane basvuru yapmamis dediler hastaneyi aradik duzelttiler sizinde belki oyle olmus olabilir emzirme parasiydi bizimkisi
esrakyz Aylinuraz bende Mayıs ayında doğum yaptım ödeme aşamasında yazıyordu ben de burada gördüm ödeme aşamasında yazınca çekebiliyorsunuz diye PTT ye gidip geçen ay çektim.
Kolera Bende temmuzdan beri bekliyorum yatmasını3 kez gidip sordum yatmamış e devlette ödeme aşamasında diyor ama yatmamış hala
Omerim01 Aylinuraz ben mayista dogum yaptim halaa odeme asamasinda bir iki defa sordum yatmamis dediler biraktim arkasini bende sormuyorum artik