ballitursu 6. aydan sonrası en uygunu diye biliyorum. Siz kendiniz de önce su miktarınızı arttırarak ve tatlı vs. gibi şeyleri tüketmeyerek başlayabilirsiniz. Bir de ben mesela regl olana kadar cok fosur fosurdum regl oldugumda 3-4 kg gitti ödemim. Öğün atlamamaya ve öğünlerde hem protein hem sebze almaya çalısın. Yogurt ve salata tüketin. Mutlaka yardımcı ürünlerle destekleyin, mesela siyah çay içmeyin, çok ödem tutuyor. Sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmek ( az limonlu ya da az elma sirkeli mideniz iyi durumdaysa olabilir) 1 saat sonrasında yumurta yesillik zeytin ceviz peynir domates salatalıklı kahvaltı etmek ( arada yulaflı meyveli ile degiştirmek, emzirdiğiniz için ara öğünler şart ( tatlı/ açlık krizleri için 1 bardak süt/ayran/kefir 7-10 adet badem 1 gün kurusu kayısı veya hurma) öğlen sebze yemeği, yogurt, salata, akşam protein ve yeşillik en son 21 gibi emzirdiğiniz için 1 kibrit kutusu kadar tahin helvası ( haftada 2-3 kere max, veya bitter çikolata, veya hurma topları gibi fit ürünler yulaflı üzümlü elmalı kurabiye yapabilirsiniz tatlı krizleri için) Emzirirken cok düsük kalorili diyetlerden ziyade besleyiciliği tam ama karbonhidratça zayıf diyetler öneriliyor
akdeniz tipi beslenme gibi düşünün. zaten cok yeni dlgum yapmıssınız, verirsiniz🌸