bir_pasa_annesi Seherronya askitom benim paşa 6 aylık ne verirsen tattırım diye hemen yüzünü ekşitiyor yada midesini bulandırıyor neden acaba kemik suyunu bende yapsam erken olmaz demi
Seherronya bir_pasa_annesi bilmiyorum ki canım benim kız hiç öyle problem çıkarmadı bana . Ben kemik suyunu 6. Aydan beridir veriyorum sıkıntı olmadı hiç
bir_pasa_annesi iki_prens_annesi_ 👍hala olmus evlendim evleneli evimden eksik olmaz cicibebe eşimle delisiyiz😁
bir_pasa_annesi Seherronya olmadı bende kemik suyunu yapıp atayım dolaba kutu bardaklaramı koyuyorsun suları
Seherronya bir_pasa_annesi canım böyle küp küp poşetler var koroplastın içine döküyosun buz kalıbı gibi oluyo parça parça ben onlara koydum her seferinde 2-3 küp atıyorum çorbalara bak poşet bu https://www.migros.com.tr/koroplast-buz-torbasi-10lu-p-1e9a7a7#
bir_pasa_annesi Seherronya AA cok iyiymiş marketlerde varmı bunlardan acaba Birde cok soru soruyorum cnm kusura bakma normal eritip su yerine onu koyuyorsun demi
Seherronya bir_pasa_annesi var canım ama her her markette olmayabilir. Evet öyle yapıyorum ama çorbanın hepsini öyle ilik suyuyla yapma ağır gelir mesala tencerenin yarısını normal su doldurdun ya içine 2-3 küp ilik suyu at erit
ipekkizimm iki_prens_annesi_ merhaba bizim dr hafif alerji var yogurt disinda ek gidaya baslarken neler verilmemesi gerekiyor acaba ?
iki_prens_annesi_ ipekkizimm bizim yumurta sut ve sut urunlerine alerjimiz var malesef dolayisi ile yumurta peynir ve yogurt simdilik tadamicak hrmen yuzunde dizinde kulak arkalarinda dokuntu olusuyo ama 6 ay kontrolunde bidaha sorcam doktorumuza
iki_prens_annesi_ DenizDamla tam 6 ayin dolmasini mi beklesem yoksa tadimlara baslasammi sizce 180 günün dolmasina 5 gun var 6 aylik olmasına 7 gün
iki_prens_annesi_ bir_pasa_annesi zaten bizimki emmeye aşırı duskun yine anne sutu ana ogun olacak tabi ama yavad yavas alissin istiyorum teşekkür ederim
iki_prens_annesi_ ipekkizimm sebze ile baslamayi düşünüyorum sonrasinda meyve sonra muhallebi corba vs