Minamansiz Kizlar dogum yapali 4 gun oldu sezeryan olmustum sutum daha bugun azar azar geliyor ama bebegim gogsumun birini aliyor birini almiyor gogsumun biri sisti napmaliyim yardimci olunn
Ek-istanbul Minamansiz o göğsün şiş oldugu için almıyordur aynısını yaşadım o göğsünü duşta sıcak suyla ov masaj yap çık 2 saatte bir sağ boşalttıgın zaman almaya baslayacaktır
Sara_kucuk Minamansiz ay sakın tek göğsü vermeyin mutlaka ikisini vermeye çalışın ilerleyen zaman almaz diğerini suanda ben aynı durumdayım tek meme gidiyorum çok zorlanıyorum
Daisyy Minamansiz şişen memeyi el ile sağın makine henüz zarar verir memeye. Bol bol ten teması yapın. Emzik biberon kullanmayın.
brokoli Minamansiz gogsunuz doldukca sut tazikleniyor.ve tazikli sutu yetisip yutamadigi icin bu sorunu yasadigi gogsunuzden korkup tekrsr istemeyebiliyor. oncesinde biraz sağıp bosalttiktan sonra teklif edin fakat zorlamayin. zorlarsanız bilincaltinda o memenizi stresle iliskilendirir. hem emzirmeden once sagip biraz bosaltip once o memeyi teklif edin.
Bgmkr Benim normal doğumdu ama sizinle aynı durumu yasadim. Bebegim hiç emmedi iki gun. Emmedigu zaman mutlaka gogsunuzu sağın sertleşme sebebi boşaltım olmamasindan dolayı. Sertlestikce bebek emmiyor malesef benim de aynısı oldu tutamiyo cocuk
Minamansiz Daisyy Ellede sagdim olmuyor makineye gectim cocuk doktorumuz da makineyle sagilmasi gerektigini ssoyledi makineyle saginca aciliyo kanallar otomatikmen
Sara_kucuk Amineninannesimine fakat plastik meme uçu kullanmak için o sütün tayzikli gelmesi gerekiyor dimi örneğin benim emdiği göğüsumden tayzikli emmediginden de damla damla az geliyor kendi adıma soruyorum bende kullanabilir miyim süt gelmezse sinirlenmez mi sonra diğerini de almazsa diye de endişe duyuyorum
Muhtesem_atom33 Bende bekleyen sut tadi degisiyor tuzlu bir tat oluyor diye biliyorum onun icin almk istemiyordur dedikleri gibi boşalt o memeyi gelen taze sutu alacaktir daha yeniymis iki memeye de ihtiyaniz olacak ilerde vazgecmeyin ikisinide verin