idilikra2208 arkadaslar ne demeye çalıştığını anlayamadım lütfen bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi
kivirciginannesi idilikra2208 anladığım kadarıyla sosyal medya ile bi şikayette bulunmuşsunuz ama bi sonuca varmamış kısaca
TB91 idilikra2208 bir sayfayı şikayet etmişsiniz cimerden ama yeterli delil olmadığı için bir şey yapmayacağız diyorlar
idilikra2208 kivirciginannesi evet maalesef sosyal medyayla alakalı bir şey olmaz umarım biraz korkmaya başladım açıkçası 😞
Yrnasl Şikayetinizi soruşturmak için geçerli somut neden bulunamadığından soruşturma gereği duymamış 15gün içerisinde bu karara itiraz edebilirsiniz diyor
idilikra2208 Yrnasl şikayet ettiğime pişman oldum desem 😫 Bir şey olmaz değil mi ben pek anlamıyorum bu işlerden keşke etmeseydim
idilikra2208 iki_prens_annesi_ bu sürer mi peki böyle bi bilginiz var mi açıkçası tırsmaya başladım bir şey olur mu
iki_prens_annesi_ idilikra2208 sanmam eger ustune gider tekrar sikayet ederseniz surer ama suanda o kadar sikayet vardir ki sizinki unutulmustur bile
Oglusum5357 idilikra2208 somut bir delil olmadığından kanıtlanmış bir durum yoktur bu yüzden soruşturmaya da gerek yoktur demişler kisaca
Elifim61 idilikra2208 Elde herhangi bir delil olmadığı için takipsizlik kararı vermiş. Kamu davası açılmamasına karar verilmiştir denmiş.