Karaoglannesi Bebeğim sadece anne sütü alıyor biberon ne zamandan sonra kullanılırsa meme reddi yapmaz bilgisi olan var mı ?
iki_prens_annesi_ Karaoglannesi ne kadarlik suan bebekten bebege degisir benim oglumda anne sutu aliyor cok cok gerekmedikce biberon kullanmadim bilmiyor beceremiyo icmeyi emzik de almiyo 2 3 kere verdim bu zamana kadar 5 ay 22 günlük
Filizderit Karaoglannesi hic vwrme bence benim kizim onun omyuzinden beni reddetti sonrada sutum kesildi yazik oldu kizima
dertlikerkenez Karaoglannesi merhaba oğlum 7 ay 10 günlük doktorum hala biberon kullandırmıyor. Red bebekten bebeğe değişir. Ama tehlikeye atmış olursunuz.
duygukoc Karaoglannesi yoğun bakımda yattı bebeğim bu yüzden 2 günlükken biberonla beslemeye başladılar hastanede şuan 14 günlük oldu hem emziriyorum hem biberonla mama veriyorum meme reddi yaşamadım
Karaoglannesi iki_prens_annesi_ şuan 1 buçuk aylık 3-4 aylıkken sağdığım sütleri emzirmenin arkasından versem mi diye düşünüyorum 🤔
Karaoglannesi Filizderit benim kızım da doğar doğmaz zayıf olduğu için biberonla mama almıştı bir ay sonra sağdıcım sütleri verdim biberonla meme reddi yaptığı zamanlar oldu ama sonra devam etti şimdi de korkuyorum
iki_prens_annesi_ Karaoglannesi eger doyarsa gerek kalmaz diye düşünüyorum belki acil isiniz cikar bi yere gitmek zorunda kalirsiniz o zaman verilebilir 3 ayi gecmedigi surece tabi annesi sizsiniz en dogru karari siz bilirsiniz
Filizderit Karaoglannesi ah cnm benim hibi oldu benimki memeyi istemedi ve oyle devam etti sutumde 2 ay geldi sonra bitti kesildi
Karaoglannesi iki_prens_annesi_ yani bir işim olup da ananesine veya babanesine bıraktığımda biberonla verebilirler ancak o zamana kadar evde hapisim 😓
iki_prens_annesi_ Karaoglannesi uzulmeyin iyi tarafindan bakin sagliklisiniz ben 6 aydir eve hapsim pandemiden dolayi cok nadir cikiyorum simdi esimde pozitif cikti 3 gundur karantinadyiz boylesi daha zor inanın