sedaadogan Bir haftalk kızımda sarilik var mama ve anne sütü ile besleniyo ama düşmyo degerleri kizlar önerileriniz varsa yazarsanz svnrm
Alya33 sedaadogan Banyo yaptır,sık sık emzir,ışığın altında yatır ve bilmiyorum ama kendim uyguladığım için söylüyorum çok az olmak kaydıyla şekerli su verebilirsin biz bu şekilde atlattık inşallah sizde atlatırsınız🙏🏻
Alyaadalet sedaadogan benimkide 4 5 günlükken oldu sarilik anne sutuyle besleniyordu mama verdim bol bol emzirdim sari tülbent örttüm hemen düştü değeri birde ışığı gece geç saate kadar yada sabaha kadar açık tut gecer canim
Destiny sedaadogan sütün yetmeyebilir birde ondanda olabilir ilk mama ver sonra emzir 30 ml ver bence mamayı.
sedaadogan Destiny Alya33 şekerli suyu diyen çok oldu galiba onuda denicem yoksa iyice evham yapmaya başladım
Destiny Ben 2 saatte bir emzirdim uyanamazlar zor kalkarlar sen yinede ver sarı tülbent de örttüm yüzüne sende yapmalısın ben bir gecede düşürdüm kızım değerlerini gece de uyandırmayı unutma çok geçmiş olsun 😞
NalanOzturkAlp Bol bol emzir mamayı mümkün olduğunca bırakmaya çalış cnm. Bizde de vardı kendiliğinden gitti emzirmekle. Sütde emzirdikçe artıyor zaten. Biraz zor olacak senin için ama bi kaç güne alışıyosun sürekli emzirmeye.