Aselinaannesi Sma mama kullanipta memnun kalan var mi arkadaşlar gaz falan yapıyor mu kilo aldırıyor mu doktorumuz bugün sma mama verdi bize
Babybboy Aselinaannesi dr lar genelde sma veriyolar. Ama ben hipp combiotic kullandım 9aydir kilomuz çok iyi gazimiz hiç olmadi
Kanginnn Kullandım memnun degılım kokusu çok kötü fazla kötü çocuğum övmek ıstemedı zorlayınca kustu kendim degıstırdım
Busralina Ben 3. Ayından itibaren kullanıyorum suanda 6 aylık çok memnunum diğer bütün mamaları denedim aşırı gaz ve kusma yaptı bitek bu mama gaz yapmadı 2. Ayında kolik derecesine gelmişti bebelac kullanıyordum.
mamAras Benim oğlum kolik bütün mamaları denedik daha fena kabız ve gaz sorunu yaşadık. Bebelac gold bitek çok iyi geldi sorunu azalttı. Ama senin bebeğine sma iyi gelir belki her bünye farklı sonuçta
Aselinaannesi mamAras doktorum tavsiyesi ile bebelac gold kullandım kızım kilo almamış hiç doktor da sma verdi bugün
Ebrareylulll mamAras peki Bebelac Gold tadında ve kokusunda değişiklik varmı canım bende , bir aydır Bebelac Gold kullanıyorum ama tadında ve kokusunda ağır bir şey hissettim kötü olmuş sanki
mamAras Aselinaannesi inşallah sma iyi gelir, kilo alımı az olsun yeterki gaz kabız olmasın ağlayınca sancıdan hem susmuyo hemde mama yemiyolar
mamAras Ebrareylulll yoo hayır bana normal geldi canımcım zaten 1-1,5 aydır kullanıyorum öncesinde başka mamaları deniyodum. Ama protein tozu ya da peyniraltı suyu kokusunu değiştirebilir normal bence😊