imgesi Merhaba sevgili anneler 8 aylik bebegime kahvalti onerisi soracaktm.. peynirli yumurta omlet yada menemen disinda bana ne tavsoye edersiniz…. cocuga farkli tatlar vermek istiyrm. Fakat un kesinlikle kullanmyrm. Simdiden tesekkur ederim
Puki imgesi 7 tane bebe pisküvisi , bi kaşıl tereyag , bi kaşık ceviz , biraz ekmek içi , bi yemek kaşıgı lapne peynir , bi yumurta sarısı , en son bi çay kaşıgı pekmez . Hem güzel kilo aldırıyor hemde doyurucu . Lezzetli🤗
Balkupummm imgesi Ben hergun yumurta vermiorm verdigim zaman ya omlet yada biraz rafadan yumurta yapiyorum haslanmis sulu olarak sarisini yediriyorum yumurta vermedigimde avokado armut pekmez karistirip veriyorum bazende sadece kabaktan mucver yapip tam bugday unu koyuyorum cok az icine
Cennet1212 imgesi bu yumurta sarısı yoğurt labne bebe biskuvisi pekmez karistiriyorum bazende cevizi. Cekiyorum içine pekmez ya da reçel bide bebek ekmegi çekiyorum kaymak katıyorum mis
imgesi VERA19 baktim biraz oraya ama ya mamayla yapilan yada unla yapilan seler var bunlari tasvif etmiorm. Sabah kahvaltisinda muz tarzinseler de yedirmiorm ben. O yuzden sormstm aslnda
imgesi Puki kuzummm hem ekmek ici hem bebe biskuvisi mi? Biz ole karbonhidrat vermiorz. Cocugun da kilosu var cnku o yuzden elim ayagim birnirine dolanio. Zayif kuru bse olsa agzina tikcam herseyi ama suan cok dikkat edyrm. Surekli protein yiyo ama onlarda sınırli ne yapcam bilmiorm
iyikianneyim61 Puki bu tarifi her sabah yapip veriyormusunuz ve kilo aldiriyomu bizimkide birsz kilosu geride bende deneyeyim ins faydasi olur illa ceviz koymamiz gerekiyormu ve nekadar koymak lazim icine.tereyagini da katip hepsini karıştırıyoruz dmi
imgesi Balkupummm ben 2 aydr hergun yumurta veryrm bi yolunu bulup illa yedryrm.ama zorla degl sizin dedfnz gbi ya omler ya menemen seklinde ama sabah kahvaltisinda meyve vermiorm yani doymuo cnku bide ac karnina verilen meyve saglikli deglya kuzum ondan bide… ben meyveyi oglen veryrm. O yuzden kahvalti bana ole zor gelioki her gun tek dusundgm sey bu aksam yemegi sknti olmuoda kahvalti cok zor gelio.bana
Balkupummm imgesi evet insan sasirio gercekten ne yapacagini sabahlari uyandiginda mama yedirip yarim saat sonra veriorm o karisimi menemen bende vermek istiyorum henuz domatese baslamadik alerjik urun oldugu icin ama suyundan falan arada verdigimde cok seviyor
imgesi Balkupummm kuzum domates cok alerjik hatta yumurtanin beyazisa ole ama ben denedim cok sukur sknti olmadi cig domates vermiorm ama pismis seklinde veryrm cok severek yiyo
imgesi Balkupummm mamadan sonra cok istahli yemez bence. Ben sabah uyandiktan sonra 2 saat falan hic bse yedirmiorm sonra cok guzel kahvalti yapio 2 saat dayanamiosa acikmasini bekliorm
imgesi Puki canm sabah kahvaltisinda muhakak yumurta yediriorm ister peynirli oster zeytinli yada menemen seklinde bunun yaninda salatalikta yiyo illaki… oglen meyve veryrm ogleden sonra yogurtla cevizi karsitirip yediryrm aksam yemegindede 2 gun sebze 2 gun etli yemek yapiyrm… yanlz un tuz seker salca asla yemeklerimde yoktur. Tarif diosanda onu bildgn dogaclama yapiyrm elim biraz lezzetlidr benm😂 daha once birebr tarofe bakipta yapmafm hic… mesela bi tane anlatayim saf zeytinyagi sogan kirmizi biber et suyu domates sosu kiyma kabak havuc bunlari azar azar dograyip guzel bir yemek yaptm bayila bayila yedi😊💗