Anasininoglu Kızlar bebeğim iki buçuk aylık üçüncü ayına girecek ama sürekli sıçrıyor sıçradığı içinde uykuya dalma problemi yaşıyoruz ellerinle kendini uyandırıyor. Kundak yapıyorum ondan da sıkılıyor ne yapmam lazım lütfen yardımmm 🙏🏼😒
Civcivimmm Anasininoglu benim bebeğinde 22 günlük aynı problem bizdede var kundak yapıyorum sıkılıyo çoğu zaman çıkarıyo ellerini öyle rahat ediyo ama uykuya dalamıyo 5 10 dk da bir uyanıyo mızıklıyo
minnakbaby Anasininoglu bizim 7.aya kadar devam etti sirf bu yuzden uyku egitimi yarida biraktim 😒 yan yatir kesin cozum suan 10.5 aylik hala yan yatiririm kendi donene kadar. Hala korkarim sicrayacakmus gibi
Dkk Anasininoglu burdan bi arkadaş yarım kundak yap sadece kollarınızdan gevşek bir şekilde demişti gündüz faydasınıngördüö ben , gece de reflü yatağında yatıyor
kutsalmavi Anasininoglu bol bol besmele çekin nazar duaları okuyun nas felak ayetel kursi. Sevildikleri için nazara geliyorlar yavrukuşlar🧿😇
Ayka06 Aynı bnmki ellerini pijamasına sokuyorum artık yavrum korkuyo çünkü okuyorum sürekli ama anne karnında gibi hissediyor sanırım halen kendini
minnakbaby Anasininoglu tam yan yatirmaniz gerek 1 kolu tam altta kalacak hafif duz yatinca da sicriyorlar
Sumeyyelan Anasininoglu birimde o dönemde vardı kından hiç yapmadım yapayım dedim asla istemedi ellerini pijamasına sokardım YÖK sıkılır çıkarırdı ama sonradan geçiyor 4. Aymızıda herşey mükemmeldi bi anda kesildi sıçması korkması dedim. Herşeyin bi zamanı var düzeliyor ama niye öyle yaparlar anlayamıyorum