Anakonda Kızlar merhaba; şu bebeğin doyduğunu anlamak için çişli bez olayı var ya iburda bezleri sayarken tam dolu olması mı gerekiyor yoksa beze 1 kere işemiş olması yeterli mi? Benim oğlan bir kaç gündür işeme oranını düşürdü yani şöyle dün gece 4 saatte bez dolmamış sanki bi kere işenmiş gibi azdı değiltirdim, sabahkini baya dolu aldım sonraki bezi yine azdı. Doymasında önemli olan çiş sayısı mı miktarı mı? Her bezde muhakkak işiyor ama kimi az kimi çok 😔
[silindi] Anakonda cisini yapiyor olmasi yeterli diye biliyorum, her bezi doldurmuyo ki benim oglumda birde altini degistirdigin sureyle de ilgili bezin dolulugu, her seferinde cisini yapiyorsa yeterli
MiracAlpinveUmutunAnnesi Anakonda bana doktor günde kaç bez dolduruyor diye sormuştu 4 5 cisli bez olması yeterli demişti doydugunu anlamak için
Anakonda [silindi] çişini yapması yeterli ise her bez açmada muhakkak yapmış oluyor kiminde çok kiminde az
Anakonda MiracAlpinveUmutunAnnesi benimki doldurmuyor artık sadece ön kısmında birikinti oluyor ama o da her değişimde dolu dolu değil az az