elifsrbs 1,5 yaşında kızımın ön kısmında yanık gibi kızarıklık oluştu ilk ön tarafındaydı şimdi popoya doğru yayılmaya başladı başına gelen var mı arkadaşlar ne kullanmalıyım geçmesi için
Misskokulum elifsrbs her bez değişiminde bolca havalandırın pişik kremi sürün hatta bez değiştirdikten sonra ıslak mendil kullanmak yerine saf suyla yıkarsanız daha iyi olur geçmiş olsun🦋
Glcnduru elifsrbs zeytinyağı öneririm canım saf zeytinyağı insallah iyi gelir benim kızımın sa bacak arkası koltuk altı ve boynunda geçmeyen pişik vardı bütün kremleri kullandım etkisini görmedim zeytinyağı çok iyi geldi bir dene istersen insallah tez zamanda iyileşir 🙏
elifsrbs Misskokulum üç gün oldu elimden geldiğince suya sokup yıkıyorum ve hızlı iyileşmesi için sudocrem sürüyorum iyileşeceğine yayılmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım yavrum kaşıntıdan uyuyamıyor 🥺
elifsrbs Glcnduru deneyim ama bizimki pişik değil bildiğiniz yanık gibi oldu yavrum şuan daha iyi sudocrem kullandım iyi geldi ama tam olarak henüz geçmedi