Asklepios Kızlar bi 10 gün sonra taşınıyorum. Öyle bir yerdeydim ki eskiden kömürlükmüş burası sonradan daire olmuş. Ne kadar silersem sileyim o kömür tozu asla gitmiyor. Perdelerimin ucu mahvoldu. Ben bunları nasıl çıkarabilirim.
Misskokulum Asklepios ben perdelerimi yıkarken makinemin içine 1 tane bulaşık makinesi tableti 2-3 adet küp şeker atıyorum baya temizleniyor 💃🏼
Kvldn7 Asklepios kısa programda yıka önce kirli suyu gitsin sonra tekrardan yıka toz şeker ve beyaz sabun rendele canım
Birprensesaannesi Asklepios Canım yıkamadan önce leğene ılık suya ısla 2 3 saat kalsın öyle iyice kir yumuşasın makineye at sonra tozu bol at makinenin içinede bi tane fairy bulaşık deterjanı at tertemiz olur. Kosla da çok güzel temizliyor bu arada ama ıslamadan atma
Asklepios Misskokulum acaba kömür tozu lekesi çıkar mı ki ya. Ne güzel bu eve taşınırken yıkadım mis gibi olmuştu. Bir taktım bir baktım uçlar simsiyah. O kadar hamile halimle dip bucak Evi temizlemiştim. Bu evin boyu da diğer çıktığım evime göre azdı. Yerlerde süründü resmen biraz da ondan oldu
wafflee_42 Misskokulum Kizzz tableti yerine tozu da olur mu kii 😁 elimde tozu kaldi. Haa boşa gitmesin 🤣
Asklepios Kvldn7 onu da yaparım ya yeter ki çıksın. 2 sene oldu evleneli bu 3. Ev olacak ama en nefret ettiğim bu çıktığım ev olacak. Güzelim perdelerim halılarım mahvoldu. Hepsini yıkatıp öyle çıkıcam şimdi
Asklepios Birprensesaannesi baya vakit alacak gibi duruyor desenize 😞 nerden taşındım buraya cidden çok pişmanım. İnşallah çıkar teşekkür ederim 🙏
Bnbalkan Asklepios istersen uçlarını bir leğene koyu leke çıkarıcı ya da çamaşır suyunda falan beklet. Sonra yıka pek fikrim yok ama deneyebilrsn