ertugrulbey19 minnakbaby Ay benim oğlum aynı 🤭 10 aylık oldu 3.ayından beri 7bucuk 8de uyur sabah da 6 7de kalkar. Artık büyüdü biraz daha geç yatirayim diyorum geç yatsa da 5te falan kalkiyor dediginiz gibi tekrar uyutuyorum yine 7de kalkiyor😂
minnakbaby ertugrulbey19 anlamiyorum ki vucudnda alrm mi var saat 5 oldugunu nasil anliyolar farkli saatler yatsa bile yani 😂
tde_kbr Zeynepomer96 peki oyalayabiliyor musunuz benim gücüm yetmiyor artık 😔 gece ve sabah eşim yardım ediyor biraz da olsa o yüzden gündüz uyutuyorum ben ama yakında biz de 2 uykuya düşeriz gibi hissediyorum şu dişi bir çıksa belki rahatlar biraz
Zeynepomer96 tde_kbr 4 dişi çıktı üç tanesini rahat çıkardı üstte ki bir dişini çok zor çıkardı aşırı huyszu hep kucak istiyor alıyorum kucakta da durmuyor oyalayamıyorum hiç
Mum22 Zeynepomer96 benim bebegim 10aylik oldu gunduz uykulari cok kisa bazen 2 bazen 3oluyor gunduz uykusu sabah 7de kalkar 8 bucuktada yatar 10dan once genellikle uyutmus olurum. Yalniz gunduz uykulari cok kisa yarim saat 40dkka bazende sallayarak uyutuyorum ayagimda bi 20dkkika sallamisimdir hemen kapatir gozunu dalar ama yere biraktigimda 10dakka demeden uyanio😤 bu sekilde olan tek benmiyim ya cok sinir oluyorum bide ust disleri cok kasiniyor uykusundan aglayark kalkio yazik kuzum huysuz oldu bu ara
Zeynepomer96 Mum22 10 aylık bebek 3 uyku fazla geliyor olabilir bu yüzden kısa uyuyor gündüz 2 uykuya düşün bence 7 de uyanıyorsa 11 de uyutun daha sonra öğleden sonra bir uyku daha yaptırın belki daha uzun uyur
Lavinya_91 Sabah 7-8 gibi uyanıyor. 10 buçuk 11 gibi yatırıyorum. 3-4 gibi ikinci uykuya yatıyor. 3-3,5 saat uyanık kalıyor. 1 buçuk saat uyuyor. 20:30-21 gibi gece uykusuna yatar ama sürekli uyanır.
Asli35488888 kirmizitilki iki üç kere uyanıyor ama sadece 4 yada 5 gibi meme veriyorum . Alışkanlık haline getirmemek için her uyandığında meme vermiyorum
Asli35488888 kirmizitilki umutla bekliyorum 😂4 aylıktı sabah 6 ya kadar kesintisiz uyurdu hemşire o kadar uzun uyumasın dedi diye uyandırmaya başladım su an gecede iki kez uyanıp emiyor . Keşke uyuyan çocuğu uyandırmasaydım 🤦♀️
Zask Zeynepomer96 10 aya iki gün kaldı. Oğlum gündüz iki uyku yapıyor. Sabah 8 de kalkıyoruz öğlen 12 civarı 1saat uyuyor ikindin 5 civarı 1 saat uyuyor.