Haticeakan Kızlar az önce test yaptırdım kendim için bebeğim için endişeliyim dua edin negatif çıksın😭
Firdevs123 Haticeakan Haticeakan içinizi ferah tutun insallah negatiftir.. Herhangi bir belirti varmı acaba sizde veya cocugunuzda
Haticeakan Firdevs123 öksürük burun akıntısı halsizlik başağrısı ara ara seyreden ishal oluyor daha önce grip başlangıcı dediler gittik ama kötü olunca test verdik bebeğimde burnu akıyor sadece onda bişey olmasın da
091989 Faymer Bebeğinizi emziriyormusun uz acaba? Pozitif çıktıktan sonra getirdikleri ilaci içmem ve emzirmemem gerektiğini söylediler benimse bebeğim beni gördüğü zaman emmeden hiç durmaz o yüzden içemedim ilaci ama iyiyim çok şükür şimdide eşim pozitif inşallah tekrar kapmam 😔
Ozlemturan Faymer benim eşimin pozitif 48 günlük bebeğim var ne yapmam lazım önereceğiniz bişey varmı? Bugün 5. Gün
Haticeakan Firdevs123 amin canım ortalık çok fena ne kadar dikkat Ettik halbuki hepimizin yardımcısı olsun
091989 İnşallah negatif çıkar, benim pozitif çıktı 15 aylık bebeğim var eminim bebeğimde pozitif ama test yaptırmadık 38 üstüne ateşi çıkamdığı için hastaneye götürmek istemedim bende ayakta atlattım bu gün 13 gün oldu
Haticeakan 091989 bende emziriyorum emmeden de uyuyamaz o yüzden çok takıyorum inşallah negatif çıkar diye inşalah tekrar kapmazsın kuzum
091989 Faymer Geçmiş olsun, bir nebze olsun rahatladım bende emziriyorum bir kaç güne tekrar test ettirmeyi düşünüyorum inşallah negatif çıkar, çünkü çok iyi hissediyorum kendimi
Ozlemturan Faymer ben biraz nefes almakta zorlandım o yüzden 5 günlük ilacı kullanmaya başladım bebeğimi emziremiyorum şu anda
Faymer Ozlemturan bebeğinize gerekmedikçe yaklaşmayın yaklaşacağınız zaman çift maske takın evinizi sürekli çamaşır suyula temizleyin bebeğin olduğu odayı havalandırın sakın korkmayın kendinize morel verin inşalla hiç birşey olmayacak zaten bugün 5.gününüzmüş 6. 7. Günden sonra daha iyi hissedeceksiniz çok geçmiş olsun😊🙏
Faymer Ozlemturan kaçıncı günün şuan ben çok hafif atlattım o yüzden ilaç kullanmak istemedim ama bende ağır atlatsaydım nefes darlığı yaşasaydım ilaç kullanabilirdim ben sadece eklem ağrılarından dolayı iki parol aldım okadar