liyakrblt Arkadaşlar özel aşılar hakkında ne düşünüyosunuz? Doktorum menenjit aşısını yaptırmasan da olur ama rota virüsü kesin yaptır dedi. Ne yapmayalım sizce? Ayrıca rota virüs yaptıran arkadaşlar bi yan etkisi oldu mu?
Prenses-annesi liyakrblt bizim doktorumuz da rota virüsünu yaptırma ama menenjit kesin yaptır dedi kafam karıştı galiba şuan 🤦
Sdnrruznn liyakrblt Menenjit alışını yaptırmasan da olur diyen bir doktor düşünemiyorum bütün aşılarını yaptırdım yaptırıcam inş
Hirabebek liyakrblt rota virüs aşısı için biz geç kalmıştık ama menenjiti yaptırdım ben doktorumuz önemli olduğunu söylemişti
Unsincan liyakrblt tüm aşılarının yaptirilmasindan yanayım bizim doktorumuzda menenjiti mutlaka yaptırın dedi hem özel hem sağlık ocagindaki
Tugcearel Biz yaptırdık hemşire ishal yapabilir dedi ama yapmadı sulu kaka yapıyor doğduğundan beri ama günde 1 defa Ona da ishal denmiyor zaten
Cigdem07 liyakrblt Ben hem rotaları hem menenjit aşısını yaptırdım. Rota aşısı önemli zaten kesinlikle yaptırın tavsiye ederim. Ateş felan yapmıyor. (rota aşısı)