Zeps93 Merhabalar, aranızda Bursa’da oturanlar var mı? Orada yaşam nasıl, nezih semtleri hangileridir, kiralar uygunu mu… İstanbul’da oturuyoruz ve il değiştirmeyi düşünüyoruz, eşime de Bursa’ da iş imkanı çıktığı için orayı düşünüyoruz. Teşekkürler.
AybarsMomy Zeps93 bursa güzel kiralar İstanbul’a göre ucuzdur diye düşünüyorum . Nilüfer en güzeli . Ama görükle demişsiniz pek tavsiye etmem. Daha öğrenci ağırlıklı bi semt üniversiteden dolayı. Aileye uygun olmuyor ortamı pek ☺️
Kitapkurdumom Zeps93 annemler yeni tasindi bursaya. Kiralar el yakiyor. Üstelik cokta guzel olmayan evler hatta bazilari virane cinsinden 900tlden basliyo. Dogalgazli olanlar 1300 1400 vs vs. Istanbulda nasildir bilmiyorum belki oraya göre uygun bulabilirsiniz ama annemlere cok pahali geldi dogudan geldikleri icin.
Zeytin_cekirdegi Zeps93osmangazi ovaakçadayım canım kiralar 800 1000 falan burada ben 4+1 deyim sitede. sakin bi yer burası terminale yakın merkeze de yakın ben memnunum sakin bi yerde yşamayı sevdiğim için. Ama nilüfer çok söylenmiş nilüfer evet güzel hatta başka bir şehir gibi ama fiyatlar yüksektir.
Mirel1616 Öncelikle içiniz rahat olsun Bursa çok güzel bir şehir ..En güzel semti Nilüfer nezih temiz bir yer ..Kiralar biraz yüksek olabilir
Gokidiles Zeps93 Zeps93 görükle de üni var evet ama artık ailelerde yaşıyor ve bence çok tatlı semti her aradığın var kafe restaurant giyim küçük sahil kesimi gibi
Zeps93 AybarsMomy evet ama illa ki bir tek görüklede üniversite yoktur herhalde koca bursada ama yinede tam belli değil, işyerine yakın bakıcaz zaten
Zeps93 Kitapkurdumom istanbuldaki kendi evimiz ama konumunu beğenmiyoruz, zaten komple istanbul’da yaşamak istemiyoruz, çünkü yaşanacak gibi değil…
Kitapkurdumom Zeps93 anladim canim kirada ilk baslarda zorlanirsiniz tahminimce ama ekonomik durumunuz iyise o kadar da sarsmaz😊
ZMK Zeps93 Bursadan İstanbula geldim Bursanın samimiyeti yeşili havası çok güzel heryer bir adım ulaşım kolay bi çarşıya gitmek en fazla 20 30 dk nı alıyor suyu bile çeşmeden içerdim taşınırsan çarşıda kozahanda közde türk kahvesi iç benim yerime 🤗gezilecek yapılacak aktiviteler çok yeşili bol 💓
Keremikonunannesi Özlüce’yi tavsiye ederim. Kiralar çok uygun olmayabilir ama İstanbul’daki evinizi kiraya verip, onun kirasını da kullanırsanız, sıkıntı olmayabilir. Hayırlı olsun şimdiden.
ZMK Zeps93 500 600 e mahallede çok güzel müstakil ev bulursunuz site apartman istiyosan 1.5 a çok güzel evde oturabilirsin soğanlı evleri var merkeze yakın botaikparka kültürparka merinos parkına çarşıya yakın evleri çok çok güzel site altlarında mağazalar var yeni yapıldı orayada bakabilirsinz nilüfer biraz lüsktür
AybarsMomy Zeps93 Uludağ üniversitesi Görükle de yerleşke orası yani tabiki yüksek okullar bursanın ilçelerine dağılmış durumda görükle ortamında öğrenciler ağırlıklı şuan tam anlatamıyorum tabi ama siz bilirsiniz istediğiniz yerde oturun sormuşsunuz söyledim yanlış anladınız sanırım böyle ters bi cevap verdiğinize göre